Jordan Tourism Board lanceert nunaarjordanie.nl campagne

Vanaf 4 oktober wordt de Nederlandse treinreiziger verrast door een grootse outdoor campagne van de Jordan Tourism Board. De website www.nunaarjordanie.nl staat centraal in een spectaculaire actie waarbij grote prijzen te winnen zijn. In samenwerking met luchtvaartmaatschappij Royal Jordanian en 4 Nederlandse reisorganisaties: Sawadee Puur Reizen, FOX Vakanties, Treasury Travel en Isropa worden in totaal 6 verzorgde reizen weggegeven naar het betoverende Jordanië. Met deze actie wil de Jordan Tourism Board mensen uitnodigen om zelf Jordanië te ontdekken.

Op station en online

Van 4 tot en met 10 oktober 2011 hangen de actieposters in alle Nederlandse treinstations. Ook online is er aandacht voor de campagne. Op de Facebook pagina van Jordan Tourism Board Benelux wordt als eerste bekend gemaakt wie de prijswinnaars zijn. De Facebook pagina is de perfecte plek om op de hoogte gehouden te worden van nieuwtjes en evenementen in Jordanië. Ook wisselen reizigers onderling tips, ervaringen en foto’s uit.

 

 

Over Jordanië

Jordanië blijft een fascinerende bestemming: het betovert je op het moment dat je aankomt. De warmte van de lokale bevolking, adembenemende landschappen, een eeuwenoude cultuur met vele historische sites en tegelijkertijd is Jordanië moderner dan ooit tevoren! De hippe hoofdstad Amman is met slechts vier uurtjes vliegen de ideale bestemming voor een city trip. Cultuurliefhebbers reizen natuurlijk af naar de
spectaculaire rode stad Petra en ontdekken waarom deze stad ook wel bekend staat als het ‘achtste wereldwonder’. Maar wat te denken van een adembenemend uitzicht over de Wadi Rum woestijn tijdens een ballonvaart? Ontspannen en verwend worden tijdens de vakantie moet ook gebeuren! Een bezoek aan de Dode Zee hoort er dan ook zeker bij. Ook voor natuurliefhebbers valt er genoeg te beleven. Jordanië kent vier grote natuurparken die bekend staan om hun diversiteit aan flora en fauna.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Jordanie

 

Reviews lezen over Jordanie

Meer informatie over Jordanie vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Jordanie. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.