Word mountainbike gids in Graubünden!

Word mountainbike gids in Graubünden!

Bij de droombanenactie van het Zwitserse Graubünden werden al heel wat droombanen vergeven, zoals goudwasser, bergboer, non en machinist bij de beroemde Rhätische Bahn. Dit keer heeft Graubünden een sportieve droombaan in de aanbieding, namelijk die van mountainbike gids.

Functieomschrijving droombaan

De vacature is voor de week van 30 september tot en met 7 oktober in bikersparadijs Flims. De droombaan zal onder andere bestaan uit het begeleiden van gasten met ondersteuning van een ervaren mountainbike gids, het meehelpen in een bike shop en uiteraard uit heel veel mountainbiken. Na vier dagen werken is er gelukkig ook nog wat vrije tijd om de prachtige natuur rondom Flims te verkennen. Solliciteren kan tot 5 september via de online droombaansollicitatie.

 

Nog meer droombanen

De komende periode kan er via het VVV van Graubünden ook nog gesolliciteerd worden naar de functies van medewerker in een 4 sterrenhotel in Lenzerheide en toernooimanager van het sneeuwvoetbaltoernooi in Arosa. Niet solliciteren maar wel geld verdienen? Iedereen die de kandidaten bekijkt en beoordeelt maakt kans op prijzen ter waarde van € 7.000.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zwitserland

 

Reviews lezen over Graubünden

Meer informatie over Graubünden vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Graubünden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.