KLM hervat lijndienst naar Miami

KLM hervat lijndienst naar Miami

Goed nieuws voor reizigers naar Florida. Met ingang van de zomerdienstregeling (27 maart 2011) vliegt KLM vier keer per week naar Miami International Airport. Hiermee wordt de directe verbinding tussen Amsterdam en Miami weer hervat die in september 2004 voor het laatst door KLM werd uitgevoerd.

Comfortabel

KLM voert de vlucht naar Miami uit met een MD-11. Dit toestel biedt plaats aan 285 passagiers; 24 passagiers in de World Business Class, 38 passagiers in de Economy Comfort Class en 223 passagiers in Economy Class. Alle stoelen zijn uitgerust met een persoonlijk beeldscherm en interactief entertainment.

De Amsterdam-Miami vlucht vertrekt iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag uit Amsterdam om 15.10 en arriveert in Miami om 19.10 lokale tijd. De retourvlucht vertrekt dezelfde dagen om 21.15 lokale tijd uit Miami en arriveert de volgende dag om 12.05 in Amsterdam.

Voor meer informatie over Miami en Florida neemt u contact op met het Verkeersbureau van Florida

Comments are closed.