Curacao tourisme neemt toe met Arke fly

Curacao tourisme neemt toe met ArkeFly

ArkeFly gaat vanaf 25 juni tot en met 3 september elke vrijdag een extra vlucht naar Curaçao uitvoeren. Vanaf deze datum worden de huidige vijf vluchten uitgebreid naar zes vluchten per week naar Curaçao, en vertrekken er op vrijdag twee vluchten. De extra vlucht is een rechtstreekse vlucht naar en van Curaçao. Op woensdag, vrijdag (huidige vlucht), zondag en maandag wordt de vlucht in combinatie met Aruba uitgevoerd, en op zaterdag in combinatie met Bonaire.

Nieuwe vliegbestemmingen

ArkeFly breidt haar bestemmingen doorlopend uit. De airline voegt dit zomerseizoen de nieuwe bestemming João Pessoa in Brazilië toe aan het routenetwerk, vanuit waar de strandbestemming Porto de Galinhas eenvoudig te bereiken is. Ook Toronto in Canada wordt deze zomer voor het eerst door de airline twee keer per week aangevlogen. De trendy stad is een goede uitvalsbasis om Oost Canada te ontdekken. Vanaf het winterseizoen vliegt ArkeFly een keer per week naar Goa in India om vervolgens door te vliegen naar de hoofdstad van Sri Lanka, Colombo. Met deze nieuwe bestemmingen vliegt ArkeFly naar meer dan 50 bestemmingen wereldwijd.

Boek een vlucht naar Curacao op www.ArkeFly.nl

Comments are closed.