Van de Donau tot de bergbron dit is de Lechradweg

In 5 etappes leidt de nieuwe Lech-fietsroute van het punt waar de Lech in de Donau vloeit tot het beginpunt in het Tiroler Lechtal. De route komt langs het UNESCO-Werelderfgoed “Augsburg Water Management System”, een netwerk van Lech-kanalen, historische watertorens en pompstations.

De Lechradweg begint rustig in het noorden langs de brede rivier, maar gaat aan het eind flink bergop, langs turquoise stukken, en eindigt in een echte kuitenbijter in Tirol in Oostenrijk.

 

 

Route Lech-fietspad van de bron tot de monding van de Donau

Freiburger Hütte -> Formarinsee -> Lech -> Warth -> Dickenau -> Holzgau -> Bach -> Elmen -> Vorderhornbach -> Stanzach -> Forchach -> Weißenbach am Lech -> Höfen -> Reutte -> Pinswang -> Füssen -> Achmühle -> Lechbruck -> Schongau -> Erpfting -> Unterigling -> Augsburg -> Nordendorf -> Donauwörth

 

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.