Västerbottens län

Västerbottens län ligt in Midden-Zweden en is vooral bekend van hoofdstad Umeå. Met een oppervlakte van ruim 55.400 km² is Västerbottens län de op 1 na grootste provincie van Zweden.. Toch vind je er maar 250.600 inwoners.

Lycksele

Ontdek betrouwbare toeristische tips van VVV en Verkeersbureaus Lycksele. Vind Inspiratie voor je Lycksele vakantie & reis.

Beste tijd om te reizen naar Västerbottens län

Het hele jaar door kun je reizen naar Västerbottens län. Zowel in zomer als winter is het een prachtige bestemming met heel veel natuur.

sami-inwoner-umea-regio

 

 

Vliegtickets naar Västerbottens län

In de zomer vliegt Malmö Aviation rechtstreeks naar de luchthaven van Umeå. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar UME. Bekijk de ticket aanbiedingen!

 

Dit zijn de leukste plekken in Zweden

Je kunt deze Zweden tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van Zweden.

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Västerbottens län

Het noordwestelijk deel van de regio Västerbottens län heet Gold of Lapland vanwege de schitterende natuur en buiten(sport)activiteiten die er mogelijk zijn.

Gold of Lapland

Nygatan 32
935 31 Norsjö
Zweden
URL: http://www.goldoflapland.com/en


Twitter: https://twitter.com/goldoflaplandse
Facebook: facebook.com/https://www.facebook.com/GoldofLapland

 

Neem contact op met Verkeersbureau Västerbottens län

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Västerbottens län