Sport & Vrije tijd in Småland

sport-icoon-verkeersbureaus
Geniet met het hele gezin van een van de bijzondere activiteiten in Zweden. Van een Elandsafari tot een cowboy en indianen paradijs. Voor jong en oud is er veel te doen in deze prachtige regio.

Elandsafari in Småland

Elandsafari in Smälandet Elk park. Rij met het voedertreintje of met je eigen auto door het park en kom oog in oog te staan met twee van de grootste inwoners van Zweden. Elanden en bizons lopen vrij rond door het park. Wanneer je in het treintje rijdt krijg je takken groen waarmee je de dieren uitnodigt om een hapje te komen eten. Een beetje spannend is het wel maar het zijn de mooie plaatjes en de ervaring meer dan waard. In de maanden juni en juli heb je de meeste kans om ook de kleintjes te bewonderen. Aan het begin van het park is een knus restaurantje waar je heerlijke wafels kunt eten en de kids nog even bij de geitjes en de kippen kunnen kijken.

Eland safari vanuit een treintje

Eland safari vanuit een treintje

Bizon bij de eland safari

Bizon bij de eland safari

Eland safari

Eland safari

High Chapparal

Al sinds 1966 lopen er echte cowboys en indianen rond in High Chapparal. Zodra je het Wilde Westen binnen stapt ben je een van hen, als je je aan de regels tenminste, want de Sheriff houdt alles in de gaten. Laat je meevoeren tijdens spectaculaire shows met stunts, knallende geweren en galopperende paarden.

Kinderen verkleed als Cowboy

Kinderen verkleed als Cowboy

 

Dit zijn de leukste plekken in Zweden

Je kunt deze Zweden tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van Zweden.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Zie hoe Lucky Luke de Daltons in bedwang houdt en hoe Billy The Kid telkens weer in de problemen komt. In oud Mexico duikt Zorro zomaar op voor een zwaardgevecht. Wordt het je allemaal even teveel? Schuil dan in een van de Tipi’s bij het kampvuur van de indianen of neem iets lekkers bij een van de vele restaurants.

Lucky Luke en de boeven

Lucky Luke en de boeven

Cowboy show

Cowboy show