Overnachten in Småland

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus
Småland heeft een prachtige natuur en is daarom de ideale bestemming voor kampeerliefhebbers. Naast de mooie natuur hebben de campings ook leuke speelplaatsen voor kinderen en gezellige restaurants om te genieten van een heerlijk Zweeds diner.

Natuurcamping in Getnö Gard

Alles wat de natuur te bieden heeft is hier te horen, zien, ruiken en proeven. Op de natuurcamping kun je overnachten in luxe cabines. Wat dichter bij de natuur kom je in een huisje aan het water, zonder elektriciteit met je eigen vuurplaats. Uiteraard kun je hier ook met je eigen tent of caravan terecht. De camping biedt daarnaast speelplaatsen voor de kinderen en een gezellig Café/restaurant waar je lekker kunt eten en gezellig bij elkaar kunt komen.

Je eigen rode vakantiehuisje in Getnö Gard

Je eigen rode vakantiehuisje in Getnogard

De familie die al jaren lang het natuurpark van Getnö Gard houdt, verzorgt het als ware als hun eigen kind. Ze delen maar wat graag hun liefde voor de natuur met iedere gast of voorbijganger. Ook het personeel wat hier zomers werkt maakt deel uit van deze familie en dat zie je terug in hun enthousiasme. Op Getnö Gard heerst dan ook een vrolijke samenhorigheid, want ‘kamperen in de natuur brengt je dichter bij elkaar en heeft een helende werking op stress en zorgen.’

Picknick in de natuur

Picknick in de natuur

 

Dit zijn de leukste plekken in Zweden

Je kunt deze Zweden tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van Zweden.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Stapelbedden voor de kinderen in Getno Gard

Stapelbedden voor de kinderen in Getno Gard

Tingsryd resort

Tingsryd Camping is uitgegroeid tot een waar camping resort. Vermaak je met de eindeloze mogelijkheden die dit resort je bieden. Leer tennissen van een echte pro op de tennisbaan of daag je familie uit voor een potje minigolf. Tingsryd resort is gelegen aan het water en omgeven door bos. De natuur roept, dus ga lekker kanoën, vissen, wandelen of fietsen op en rond het meer. Of ga met een groep van de aangrenzende manege mee om te paard de groene omgeving te verkennen.

Paardrijden

Paardrijden

Je camper, caravan of tentje zet je op een van de vele standplaatsen of je huurt een van de Zweedse rode vakantie huisjes. Op het park zijn alle nodige voorzieningen aanwezig en alles is zeer modern en schoon. Na een hele dag activiteiten in en om Tingsryd kom je tot rust tijdens een ontspannen massage of in de jacuzzi met uitzicht op het meer.

Caravan met voortent

Caravan met voortent

Huur een bungalow op Tyngsrid

Huur een bungalow op Tyngsrid