Vervoer in Malmö

vervoer-icoon-verkeersbureaus

Vliegen naar Malmö

Luchtvaartmaatschappij KLM vliegt dagelijks rechtstreeks naar Copenhagen Aiport bij Malmö. Op vliegen naar vind je voordelige vliegtickets naar Copenhagen Airport. Vanaf het vliegveld ben je binnen 25 minuten met de trein in Malmö Central Station.

Met de auto naar Malmö

Malmö ligt recht tegenover het Deense Kopenhagen en is verbonden met een indrukwekkende grote autobrug. Vanuit Nederland is Malmö zelfs met de auto dus snel en gemakkelijk te bereiken. Tip van het Verkeersbureau: huur een auto voor je reis naar Malmö op alamo.nl

Openbaar vervoer in Malmö

Bus

De busmaatschappij Eurolines rijdt dagelijks met bussen tussen Nederland en Zweden, zo ook naar Malmö. Het is mogelijk om bij Eurolines een open retour te boeken. Eurolines rijdt vrijwel dagelijks met bussen tussen Nederland en Zweden, zo ook Malmö. Bij Eurolines is het mogelijk om een open retour te kiezen.

 

Dit zijn de leukste plekken in Zweden

Je kunt deze Zweden tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van Zweden.

"*" geeft vereiste velden aan

 

In de stad zelf rijden er veel buslijnen. Tickets voor de bussen kunnen bij het VVV kantoor op Skeppsbron 2 gekocht worden. Alle lijnen lopen vanaf het centraal station.

Centraal Station Malmo vanaf het water

Centraal Station Malmö vanaf het water

Rondvaartboot

Door het oude centrum lopen een aantal kanalen. Bewonder Malmö vanaf het water met een rondvaartboot, de tocht duurt 45 minuten.

Ontdek Malmö met een rondvaartboot

Ontdek Malmö met een rondvaartboot

Met de fiets door Malmö

Malmö is een echte ‘fietsstad’, de stad heeft 470 kilometer aan fietspaden en overal in de stad zijn fietsen te huur.