Kunst & Cultuur in Malmö

cultuur-icoon-verkeersbureaus
In deze prachtige typisch Zweedse stad staat cultuur centraal. Proef de historie van Malmö in de mooie musea. Geniet tijdens een museumbezoek van de prachtige architectuur en mooie tentoonstellingen.

Malmö museum

Malmö museum

Malmöhus Slott

Sla in Malmö een bezoek aan het Malmöhus Slott niet over. Het slot daterend uit omstreeks 1400 is een van de oudste bezienswaardigheden van de stad. Vandaag de dag is het slot een museum met 4 secties: Kunst, historie van de stad, natuurhistorie en wetenschap en tot slot alles over zeevaart. Achter het slot loop je door de bloemenzee van de slottuin en kom je zelfs een stukje Hollands glorie tegen, in de vorm van een windmolen.

Kunst in het Malmöhus

Kunst in het Malmohuss

 

Dit zijn de leukste plekken in Zweden

Je kunt deze Zweden tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van Zweden.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Moderna Museet Malmö

Bewonder het museum van de moderne kunst in het voormalige Elektriciteitsstation (1900) met het opvallende rood geperforeerde zijaanzicht. Het museum is onderdeel van het moderne kunst museum in Stockholm. Het gebouw is adembenemend mooi net als de vele tentoonstellingen die het museum heeft.

Bezoek het Moderna Museet

Bezoek het Moderna Museet