Vervoer op en naar La Palma

vervoer-icoon-verkeersbureaus In ongeveer 4,5 uur sta je op het zonnige La Palma door een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam naar La Palma. Frankfurt, Berlijn, Düsseldorf, Stuttgart, Brussel en Londen zijn de andere niet Spaanse steden waarvan vluchten richting La Palma gaan. Wat jouw route ook is, je bent er zo.

Meer dan 100 cruiseschepen hebben La Palma als bestemming

Meer dan 100 cruiseschepen hebben La Palma als bestemming.

 

 

Met de boot naar La Palma

Een andere optie is over zee, een spectaculaire ervaring. Zo is er de mogelijkheid om La Palma met een cruiseschip te bezoeken. In La Palma varen er 100 tot 150 cruiseschepen per jaar aan. Maar als je langer op La Palma wilt doorbrengen, dan zijn er ook goede dagelijkse verbindingen met Tenerife. In het zuiden van Tenerife vertrekken de veerboten vanuit de haven van Los Cristianos. Afhankelijk van de veerboot, duurt de reis tussen de 2,5 uur en 4 uur. Vanuit de haven in Las Palmas op Gran Canaria is er ook een verbinding, maar deze stopt ook in de haven van Santa Cruz op Tenerife. Via La Gomera en El Hierro is La Palma ook te bereiken over zee.
cruiseship-la-palma

Wil je zelf varen of een boot huren op La Palma? Ook dat kan. Huur een kano of een kajak of bezoek onder begeleiding van een ervaren gids de kustlijn van La Palma.

Zeilen

Ook is er de mogelijkheid om La Palma aan te doen met jouw eigen boot. Stel je eens voor. Zeilen op volle zee, de Atlantische wind in je gezicht, Isla Bonita steeds dichter en dichter zien komen terwijl je verwondert over de schoonheid van de ruige kliffen. La Palma stelt 2 havens ter beschikking waarvan 1 in Santa Cruz de La Palma en de ander in Tazacorte.

La Palma heeft 2 jachthavens waar je gebruik van kunt maken.

La Palma heeft 2 jachthavens waar je gebruik van kunt maken.

Huren auto een goede optie

Het huren van een auto op La Palma is een goede optie als je een goede indruk wilt krijgen van het eiland. Zo heb je de vrijheid om te gaan en staan wanneer je maar wilt. Het stelt je in staat om de schoonheid van het eiland in eigen tempo te bewonderen. Er zijn tal van autoverhuurbedrijven om uit te kiezen, de prijzen zijn bijzonder laag, zowel voor de huur van de auto als de benzine.