Sport & Vrije tijd in Barcelona

Wie aan voetbal en Barcelona denkt ziet Camp Nou het stadion van FC Barcelona al voor zich, maar naast dit grootste stadion van Europa, is er nog veel meer te beleven in Barcelona. Breng bijvoorbeeld met het hele gezin een bezoek aan de dierentuin in Barcelona!

Camp Nou – FC Barcelona

Ook al wordt er geen wedstrijd gespeeld, een bezoek aan Camp Nou is een ware belevenis. Laat je verrassen tijdens een tour door het stadion, alle deuren gaan open tijdens deze tour, van de kleedkamer, de president box en de perszaal, alle hoeken van het stadion zijn te bekijken. Het stadion biedt aan 98.787 toeschouwers plaats. Naast het stadion is een bezoek aan het Club Museum zeker ook de moeite waard.

Camp Nou, stadion FC Barcelona

Zoo Barcelona

In de dierentuin van Barcelona bewonder je bijzondere dieren zoals de Angolese leeuw, de Iberische wolf en krokodillensoorten uit verschillende delen van de wereld. Het is een groot park waar ook een gezellige speelplaats voor kinderen is te vinden. Ook is er een leuke show met zeehonden en dolfijnen, zorg wel dat je op tijd bent, want deze show is erg populair!

 

Dit zijn de leukste hotspots in Barcelona

Je kunt meer handige Barcelona tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Barcelona plattegrond bij.

 

 

Transbordador Aeri Del Port

Met deze kabelbaan die vanuit de haven naar het topje van de Montjuïc gaat heb je een schitterend uitzicht over Barcelona. In de middag is het mogelijk dat je in de rij staat te wachten, maar in de ochtend is het er vaak erg rustig, dé meest geschikte tijd dus voor een ‘vlucht’ over de stad! Het tripje duurt ongeveer 20 minuten en op de top van de Montjuïc geniet je van een lekker hapje en een drankje in een gezellig restaurant.

Mayalan Spa

Een heerlijke middag of avond ontspannen kan in de Mayan luxury Spa in het El Palace hotel. Kom volledig tot rust en geniet van de enige Temazcal sauna in Europa.

de Mayan luxury Spa in Barcelona

de Mayan luxury Spa in Barcelona