Stressvrij in Barcelona

Massages en wellness vind je op veel plekken in Barcelona. Er zijn een paar plekken waar ze top massages geven. De Mayan Luxury Spa in het El Palace Hotel 5* GL is zo’n plek.

de Mayan luxury Spa in Barcelona

De Mayan luxury Spa in Barcelona

Direct bij binnenkomst in het hotel op de Gran Via de los Corts Catalanes 668 voel je de luxe en kom je tot rust. De versierde trappen geven je het gevoel terug in de tijd te zijn gegaan.

De Mayan Luxury Spa

Bij binnenkomst in de spa word ik ontvangen door een uiterst vriendelijke dame, die mij de massage zou geven. Een persoonlijke benadering waardoor je je direct vertrouwd voelt.

De eigenaar, Manuel de la Garza, afkomstig uit Mexico heeft de Temazcal sauna ook in Spanje geïntroduceerd. Deze sauna is gebaseerd op de Maya cultuur en heeft door het gebruik van kruiden aroma’s een heilzame werking. Deze sauna is de enige in Europa.

Achter dit gordijn is de Temazcal sauna

Achter dit gordijn is de Temazcal sauna

Een kijkje in de Temazcal sauna

Een kijkje in de Temazcal sauna

Behandelingen

Na het warme welkom en het invullen van een kort medisch formulier kreeg ik een rondleiding en uitleg van het spa ritueel. 2 keer 5 minuten in de Temazcal sauna, steeds afkoelen met een lauwe douche en ik was klaar voor de massage.

Gedurende 1 uur was ik overgeleverd aan de handen van mijn masseuse Antonella. Wat begon met een massage op liggend op mijn rug van mijn benen, een warme kruik in mijn nek, zachte geluiden en heerlijk geurende olie, eindigde op mijn buik met een ontspannende nek en rugmassage. Met precies de juiste hardheid wist Antonella mij volledig te laten ontspannen met de Mayan Holistic Massage. Klaar voor een avond en nacht in Barcelona!

Het leuke is dat je je massageolie kunt kiezen voor tijdens de behandeling. Meer vitamen, of juist opwekkend of intens ontspannen en alle stress laten verdwijnen? Jij kiest. De luxe Franse Anne Semonin producten zullen de kenners ook erg blij maken.

Je kiest je eigen massage olie en geur bij Mayan Spa Barcelona

Je kiest je eigen massageolie en geur

Luxe Anne Semonin producten

Luxe Anne Semonin producten

boedha-spa-mayan

De behandeltafel van Mayan Spa Barcelona

De behandeltafel

een onderbroekje voor tijdens de behandelingen

Een onderbroekje voor tijdens de behandelingen

Een heerlijke kopje thee na de Spa behandeling

Een heerlijk kopje thee na de Spa behandeling

Zelfs aan de haren van mannen is gedacht in Mayan spa Barcelona

Zelfs aan de haren van mannen is gedacht

Deodorant voor de heren in de Mayan Spa in Barcelona

Deodorant voor de heren

Je prive Spa

Heb je een groot budget? Dan kun je zelfs de hele Spa voor jezelf afhuren. Geniet 7 uur lang van luxe, spa behandelingen, chocolade en champagne.

Huur de hele Spa af voor jezelf

Huur de hele Spa af voor jezelf

Review’s van de Mayan Luxury Spa

Op Google en TripAdvisor krijgt deze spa goede tot zeer goede recensies. Ik kwam er volledig tot rust. Ga jij ook als je in Barcelona bent? Boek een massage via telefoon +34933020744 of stuur een e-mail naar info@mayanluxuryspa.com. Uiteraard spreekt men Engels. Volg ze ook op Twitter @MayanLuxurySpa

Adres en kaart Mayan Spa


Mayan Luxury Spa

Gran Via de les Corts Catalanes, 668
08010 Barcelona
Spanje
Telefoon: +34 933 02 07 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *