Tip: Hammam Baños Árabes in Málaga

Málaga is een fantastische stad voor een stedentrip, dat heb je in mijn andere blog ook kunnen lezen. Wil je eventjes ontsnappen aan de drukte van de stad? Dan raad ik je een bezoekje aan de Hammam zeker aan.
hammam1

Geniet van een vijf-sterren ervaring met diverse baden, massages en ontspan… Het enige wat je zelf mee moet nemen is een zwembroek, badpak of bikini. Ter plaatse wordt je voorzien van een handdoek, shampoo, een haardroger en hydraterende crème. In de kleedkamers zijn kluisjes voor je persoonlijke spullen aanwezig.

 

ZIE OOK: Zelf tapas maken in Málaga!

 

De Hammam en thermale baden zijn sprookjesachtig ingericht en gedecoreerd met prachtige tegels en kaarsen. Je ruikt de oliën en aroma’s vermengd met het stoom, en een Arabisch achtergrond muziekje maakt het gevoel compleet. Er zijn diverse behandelingen en massages waar je uit kunt kiezen. Zo is er voor ieder wat wils!

Screenshot 2016-06-06 at 16.21.21

De Hammam bestaat uit een heet bad, een koud bad, een warm bad en een stoomcabine. Tussen het baden en je massage ontspan je terwijl je geniet van een traditionele Arabische drank, een aromatische mix van groene thee met munt, in een speciale ruimte.

 

 

Het is natuurlijk heerlijk om even te ontspannen en te ontsnappen uit de drukke stad. Er is een maximum aantal bezoekers per dagdeel, waardoor de baden niet te druk zijn. Wat ook fijn is, je wordt opgehaald voor een massage afspraak. Ik had zelf gekozen voor een heerlijke relaxing massage. Daarna kan je er écht weer even tegenaan!

hammam2

De Hammam is gelegen in het historische centrum van Málaga, tussen diverse musea, in een onlangs gerenoveerd monumentaal pand. Er wordt aangeraden van te voren te reserveren. Dit kan onder andere via een formulier op de website.

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *