Duinrell: pilotenstoelen in nieuwe attractie Wild Wings

Duinrell is sinds kort weer een attractie rijker: achterin het park, net voor de Mad Mill, de Splash en tegenover de Kikkerachtbaan, vind je Wild Wings. De gloednieuwe attractie is opgebouwd als een ‘vliegtuigmolen’ en heeft 12 vliegtuigstoeltjes die per rit gevuld kunnen worden. 21 april 2016 wordt de attractie officieel geopend. Contributor Merin probeerde deze nieuwe attractie uit.

Wild Wings 6

Try-outs

Wild Wings is nu dus nog niet officieel geopend, maar op 12 april 2016 vonden er wel al try-outs plaats voor een select groepje. Bloggers, vloggers, journalisten én doorgewinterde pretparkfanaten mochten alvast een ritje maken in de vliegtuigstoeltjes. En dat leverde heel wat spektakel op. In Wild Wings zit namelijk ook een competitie element gebouwd. Je kunt er één van de aerobatische stunts in uithalen: ‘de roll’. Tijdens een rit is het mogelijk om tot wel 70 rolls te maken (no cheating, want er zit een ingebouwde teller in de attractie). Maar zie je dat koppeltje duikelen in de lucht niet zo zitten? Geen probleem. Wie iets minder ‘wild’ is ingesteld suist lekker mee en geniet van een onvergetelijke zweefvlucht.

Wild Wings 5

 

ZIE OOK: Wildlands: de nieuwe adventure zoo van Emmen

 

https://youtu.be/GiRmAVAYZ3Y

Voor heel de familie

De wachtrij voor de attractie zal maar kort duren, en dat is wat we van het park gewend zijn. Vandaar dat er ook niet teveel aan thematisering wordt besteed. Wél kunnen ouders vanaf de zijlijn naar hun kinderen in de lucht kijken. Of natuurlijk gewoon zelf in een stoeltje kruipen. De attractie is 22 meter hoog, wat op het eerste gezicht niet zoveel lijkt, maar wie er eenmaal in heeft gezeten heeft daar een compleet andere mening over.

 

 

Wild Wings 2

Durf jij het avontuur aan?

Wild Wings 1

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *