Regal Oaks: Luxe villa’s bij Disney in Orlando

Tijdens zijn recente Orlando trip was Patrick te gast bij Regal Oaks in Kissimmee. Genietend van een privé villa met terras, WiFi en jacuzzi. Hij zag dé ideale plek voor gezinnen met kinderen en stelletjes die eens wat anders willen tijdens een vakantie in Orlando.
clcworld-zwembad

Vakantiewoning of hotel?

Met alle luxe hotels die tegenwoordig worden aangeboden vergeten we bijna hoe luxe het kan zijn om in een privé huisje te overnachten. Met je partner, gezinnetje of, zoals ik een paar dagen deed, in je eentje. Genietend van de rust, het schitterende uitzicht op de natuur van Florida en de fluitende vogels is een privé villa de perfecte keuze om je te onttrekken aan “het geweld” van de Disney parken in Orlando/Kissimmee.
regal-oaks

In de ochtend maak je ontbijt in de keuken terwijl de kinderen buiten spelen op het terras. Vakantie voor de hele familie. Na het ontbijt alles in de afwasmachine zodat ‘s avonds alles klaar is voor het diner. In de koelkast blijven je drankjes ijskoud en kun je de gekochte groente bewaren om ‘s avonds vers bereid op tafel te plaatsen. Of je haalt een pizza in de buurt en eet die buiten op het terras op. Tip: Ga je uiteten? Omdat de porties eten over het algemeen behoorlijk groot zijn neem je het eten in een doggy-bag mee naar huis. Leg het in de koelkast en warm het de volgende dag op in de magnetron. Zo eet je voordelig. Ook dat is een voordeel van je eigen vakantiewoning!

Fijner kan het leven bijna niet zijn! Ik begon de ochtend met een banaan, verse gepeste jus en mijn laptop om even bij te lezen wat er op kantoor gebeurde. Daarna was het tijd voor een rondje hardlopen door het park. Vind je dat te warm? Dan kun je ook naar de gym wandelen om daar je work-out te doen bij een verkoelende airco. De temperatuur is rond de 30 graden in juni en de luchtvochtigheid is hoog.

clcworld-ontbijt-terras-kissimmee

De gym van Regal Oaks in Orlando

De gym van Regal Oaks

Tijdens het douchen kijk je uit over het meer achter de villa. Alsof je doucht buiten in de natuur. Zo begon ik 3 dagen elke ochtend mijn dag. Helemaal ontspannen en klaar voor nieuwe avonturen zoals de ballontocht door Kissimmee en een airboat ride op zoek naar alligators.

Het uitzicht vanaf je badkamer

Het uitzicht vanaf je badkamer

 

 

Het 2 persoonsbad

Het 2 persoonsbad

Alleen maar voordelen in een vakantiewoning?

Een privé vakantiewoning heeft veel voordelen boven een hotel maar kent ook beperkingen. Sommige mensen vinden het fijn om helemaal afgezonderd te zijn. In een hotel kun je dat zijn. Je hoort of ziet geen buren. Bij Regal Oaks staan de villa’s geschakeld waardoor je de buren kunt horen praten op het terras. Fijn als je een sociale persoon bent zoals ik en graag nieuwe mensen leert kennen. Het kan zijn dat niet iedereen dit wil. Maar net zo makkelijk sluit je de terrasdeur en ga je binnen zitten bij de airco om je favoriete TV serie te kijken op HBO.

clcworld-kissimmee-tv

En verder heeft elke woning een verdieping. Je zult dus zelf je koffer naar boven moeten brengen via de trap naar de slaapkamer. Maar of dat nou een nadeel is…?

Indeling en faciliteiten van de woningen

De Regal Oaks woningen kun je huren met 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers. De bedden zijn ruim en slapen heerlijk. Ook boven in de slaapkamers blijft het aangenaam koel door de airconditioning in de woning. Stel de temperatuur in die jij aangenaam vindt.

De sofa is comfortabel en Amerikaans groot; je kunt er heerlijk bankhangen met de hele familie. Elke woning is uitgerust met een volledige keuken, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron etc. Het terras is met schuttingen afgeschermd van de andere woning waardoor je privacy hebt als je aan het badderen bent in de jacuzzi.

Bij de receptie is een groot buitenzwembad waar een entertainment programma is met aandacht voor alle leeftijden. Wandelen rond het meer, yoga, cookies bakken, of gewoon zonnebaden totdat de zon ondergaat. Op maandag is er een welkom-bijeenkomst bij het zwembad om nieuwe gasten uitleg te geven over alle faciliteiten die Regal Oaks Florida biedt. Handig én leuk!

Bij de receptie, die 24 uur per dag open is, kun je terecht met al je vragen en kun je tickets kopen voor alle attracties die worden aangeboden in de regio. Je parkeert je eigen huurauto gratis direct voor de voordeur van je woning.

De woonkamer

De woonkamer

Je eigen jacuzzi op het terras van je Regal Oaks woning

Je eigen jacuzzi met volledige privacy

Meer foto’s

Bekijk de foto’s van Regal Oaks en kom in de vakantiestemming.

Ruime bedden

Ruime bedden

De voordeur bij Regal Oaks

De voordeur

Reserveren en locatie

Je kunt jouw villa reserveren op de website van Regal Oaks Florida. Je betaalt vanaf $150 per nacht voor een compleet uitgeruste villa voor 4 personen met alle faciliteiten die aan worden geboden. De check-in tijd is 16:00 en op de dag van vertrek dien je de woning uiterlijk 10:00 te verlaten. Voor WiFi betaal je een kleine toeslag van $15 per week.

CLC Regal Oaks Resort

5780 Golden Hawk Way
34746 Kissimmee, FL
Verenigde Staten
Telefoon: +14079971000
E-mail: usadirectbooking@clcworld.com
URL: http://www.regaloaksflorida.com

 

 

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *