Kunst van Magritte als inspiratie voor een dagje shoppen

Designer Outlet Maasmechelen Village is tot 15 augustus 2014 ondergedompeld in het surrealisme van de Belgische kunstenaar René Magritte. Contributor Fred legt uit waarom je zeker een bezoek moet brengen aan de Village deze zomer. 

daytrip-maasmechelen

Surrealistische invloeden in Maasmechelen Village

Als onderdeel van de campagne “Daytrip to Chic – Best of Belgium“ wordt Maasmechelen Village ondergedompeld in het surrealisme van de Belgische René Magritte. Het is zeker een bezoek waard want de Village is versierd met unieke voorwerpen uit kunstwerken als Golconde, La Malédiction, Le Faux-Miroir en Le Fils de l’homme. Als je door de Village loopt zal de beroemde zin van La Trahison des Images “Ceci n’est pas“ herontdekt worden. Nog een tip: kijk tijdens het rondlopen door de Village goed om je heen, er zijn een aantal verassingen verspreid. En vergeet niet een bezoekje te brengen aan de pop-up store. Daar kun je de surrealistische objecten van Magritte bewonderen.

Kunst van Margritte

Kunst van Margritte

Margritte Museum in Brussel

Tip: verleng je bezoek aan Maasmechelen Village met een surrealistische ervaring door een bezoek te brengen aan het Magritte Museum in Brussel. Ontdek hier de vele facetten van het leven, het denken en het werk van Magritte. Op 2 juni 2009, opende het Magritte Museum zijn deuren voor het publiek. Vijf jaar na de opening, blijft de passie voor het Magritte Museum bestaan: meer dan 1,5 miljoen bezoekers hebben de collectie bezocht.

Exclusive Shopping Package

Om het 5 jarige bestaan van het museum te vieren, bieden Maasmechelen Village en het Magritte Museum een exclusieve Shopping package aan: Surrealistisch Magritte Shopping Arrangement voor € 45 per persoon Magritte Museum: Gratis toegang voor het Magritte Museum in Brussel met audioguide. Shopping Express®: retour ticket voor de dagelijkse luxe shuttle service vanuit het centrum van Brussel naar Maasmechelen Village. €25 Maasmechelen Village Prepaid MasterCard® Gift Card. Lunch:€ 20 voucher voor Ellis Gourmet Burger Restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *