Opening van het Kingkool hostel

Op zoek naar een hip, betaalbaar en gezellig hostel in hartje Den Haag? Het Kingkool hostel opende vorige week haar deuren aan de Prinsegracht in Den Haag. De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen knipte het lintje door.

DSC_0185-1125x749

Kingkool hostel aan de Prinsegracht. ©Kingkool hostel.

Kingkool is een groot boutique hostel dat zowel slaapkamers als luxere 2-persoons suites aanbiedt waardoor het geschikt is voor alle type reizigers. In totaal beschikken ze over zo’n 90 bedden. Alle kamers hebben een thema zoals: een ‘Bunny-kamer’ met posters van Playboy modellen, een ‘urban camper-kamer’ met een grote groene caravan in de kamer en een ‘Paard van Troje-kamer’ vol posters van de Haagse poptempel.

 

 

DSC_8856

Urban camper-kamer van het Kingkool hostel. ©Kingkool hostel.

De 'Bunny-kamer' van het KIngkool hostel. ©Kingkool hostel.

De ‘Bunny-kamer’ van het KIngkool hostel. ©Kingkool hostel.

De eigenaar, Jan de Koning, geeft het hostel een eigentijdse coole vibe. Zelf heeft Jan veel gereisd en hij weet daarom goed wat reizigers nodig hebben. Het hostel beschikt over een bar, een keuken en een grote tuin. In Kingkool wordt geen ontbijt geserveerd, maar in de omgeving zijn genoeg leuke adressen te vinden. De Grote Markt in Den Haag met haar gezellige terrasjes ligt op slechts 5-minuten loopafstand.

Kamerprijzen starten vanaf 21,50 euro. Meer informatie is op de website te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *