ITB nieuws dag 3: een halve marathon

Voor dat je het weet, heb je een halve marathon gelopen door de meer dan 30 hallen van ITB in Berlijn. Tientallen landen bezocht en een zak vol visitekaartjes. Ook in de avond is er een vol programma. Mijn leukste party was die van New York & Company in de hippe Drayton Bar in Behrenstrasse en de after party in de “geheime” cocktail bar van de Fleisherei op de Schoenhauser Allee. Twee speakeasy bars, een fenomeen overgewaaid uit New York. Hoe toepasselijk.

De hippe Drayton Bar in Berlijn

De hippe Drayton Bar

Monsieur Vuong

Even bijtanken doe ik altijd bij Monsieur Vuong, mijn favoriete restaurant in Berlijn. Voor mij een must. Snelle, smakelijke en kersverse gerechten en de bruisende sfeer van een druk bezochte marktplaats in Vietnam. Alte Schoenhauserstrasse 46. Geen reserveringen, maar even wachten is meer dan de moeite waard.

Bijtanken bij Monsier Vuong

Bijtanken bij Monsier Vuong

Gingi’s Izakaya

Een nieuwe ontdekking voor mij is Gingi’s Izakaya. De meest bijzondere en super lekkere sushi. Wel reserveren, want er staan 6 tafeltjes en dit willen je smaakpupillen niet missen. Rykestrasse 45, +493044049397.
gingis-izakaya-berlijn

gingis-izakaya-2-berlijn

Berlijn en de ITB waren weer de moeite waard.

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *