Seychellen

De Seychellen zijn bij iedereen bekend. Dit tropische eiland ligt aan de oostkust van Afrika en is bekend van de witte zandstranden en schitterend natuur. De Republiek der Seychellen bestaat uit 115 eilanden.

De eilanden:

  • Mahé, het hoofdeiland.
  • Praslin, het 2e grootste eiland ligt op 40km vanaf Mahé. Op 15 minuten vliegen vanaf Mahe ligt het eiland Praslin met 8501 inwoners. Het is dan ook eenvoudig te bereik met 40 vluchten per dag.
  • La Digue beslaat slecht 10 km2 en heeft 2140 inwoners. Het eiland ligt op 500 km vanaf Mahe.

Reizen naar de Seychellen

Vliegtickets naar de Seychellen

Zowel KLM als Air Seychellen vliegen naar de luchthaven [airport] bij [stad]. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar [airport]. Bekijk de ticket aanbiedingen. Air Seychelles is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Seychellen. Sinds kort kun je 2 keer peer week vanaf Dusseldorf Airport met een Airbus A330 naar de luchthaven Seychelles International Airport (SEZ) bij Victoria vliegen. De airline bestaat al sinds 1978 en vliegt sinds 1983 lange afstandsvluchten. Tegenwoordig is Air Seychelles onderdeel van het Etihad Netwerk.

Hotels op de Seychellen

Volgens Booking.com zijn er vele hotels op de Seychellen. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Seychellen

Patronato de Turismo de La Palma

Avenida Marítima 34
E-38700 Santa Cruz de La Palma
Spanje
Telefoon: +34922423100

 

Neem contact op met Verkeersbureau La Palma

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Seychellen