Wat is jouw favoriete Kerstmarkt van 2017?

Wat is volgens jou de beste Kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal? Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriete kerstmarkt. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

JE KUNT HELAAS NIET MEER STEMMEN. Vanaf november kun je stemmen voor de Kerstmarkt Award 2018. Wil je weten wie gewonnen heeft, laat je email adres achter en je hoort het volgende week vanaf de Vakantiebeurs.

Tijdens de Vakantiebeurs 2018 reikt Verkeersbureaus.info samen met Kerstmarkten.nl de Kerstmarkt Award uit aan de stad die favoriet is bij het publiek in Nederland, Duitsland en België. Doe mee en laat jouw stem horen! Je kunt op een kerstmarkt stemmen in Duitsland, Nederland of België. We hebben van elk land al een bekende kerstmarkt ingevuld, maar je kunt ook op een andere kerstmarkt stemmen onder de poll bij het veld “Anders”.

 

Je kunt ook je familie en vrienden laten stemmen en de poll delen via Facebook. Des te groter wordt de kans dat jouw favoriete kerstmarkt winnaar wordt! Zoek op #kerstmarktaward.

Het trotse team van de Kerstmarkt van Leiden

De trotse winnaars uit Leiden van de Kerstmarkt Award 2016

De Kerstmarkt Award is een initiatief van Verkeersbureaus.info en Kerstmarkten.nl

De Kerstmarkt Award is een initiatief van Verkeersbureaus.info en Kerstmarkten.nl

 

 

Comments are closed.