Tips om je kantoor een maand vanuit Spanje te runnen

Tijdens de pandemie is thuiswerken heel gebruikelijk geworden. Er zijn zelfs bedrijven die hun medewerkers in staat stellen om in het buitenland te werken. Lijkt jou dat ook wat? Denk je er weleens over om remote te werken? Dan is Spanje een geweldige keuze. Je geniet er van de Spaanse cultuur, heerlijk eten en elke dag prachtig weer.

Lees snel verder voor de tips en aanbiedingen bij accommodaties die speciaal zijn ingericht voor remote-workers.

 

Remote werken vanuit Spanje, wie wil dat niet?

Op de website Spanjeworkation.nl van het Spaanse Verkeersbureau vind je een uitgebreid overzicht met geweldige aanbiedingen die je precies de werkruimtes bieden die jij zoekt. Wat dacht je van werken op afstand in een flat in een Spaanse stad, op een fijn zandstrand, of nog beter, omgeven door het meest intense groen midden in de natuur?

De nieuwe Spanjeworkation.nl website biedt een breed aanbod aan accommodaties, activiteiten en nieuws voor digitale nomaden en mensen die af en toe op afstand willen werken. Denk geen 2 keer na en begin nu met telewerken vanuit Spanje!

 

 

Meer dan 100 accommodaties om uit te kiezen door heel Spanje

Kies uit meer dan 100 accommodaties en profiteer van kortingen en voordelen voor telewerkers! Waar wacht je nog op? Veel van de accommodaties bieden kortingscodes en/of voordelen van verschillende aard voor langere verblijven, evenals faciliteiten om op afstand te werken. Uiteraard is er altijd perfecte WiFi en 4G & 5G ontvangst.

Daarnaast heb je nu ook opties voor activiteiten die je werkverblijf zo compleet mogelijk maken. Van Spaanse cursussen tot watersportlessen, wandelroutes, massage-sessies en nog veel meer!

 

 

Wil jij gratis genieten van een workation in een accommodatie in Spanje? Doe mee aan de wedstrijd met Daymaker.travel en geniet van een gratis workation in Spanje! De winnende Daymaker krijgt een gratis verblijf van 1 week voor 2 personen in een van de 20 deelnemende accommodaties, inclusief vliegtickets en transfers. Er zijn meer dan 20 accommodaties die meedoen, van Valencia tot Lanzarote.

 

Ook voor nomadengezinnen

Ben jij een nomadengezin? Geen zorgen! Ook daar hebben we aan gedacht. Verschillende accommodaties zijn geschikt voor kinderen en tieners, sommige hebben ook het Tour&Kids-keurmerk, terwijl andere, zoals het Rural Life Project, meer lef hebben en langetermijnprogramma’s aanbieden om een seizoen in Spanje te wonen met gastvrijheid, logistiek, accommodatie en schooldiensten. Klik hier voor meer informatie over dat programma.

 

 

Waar wacht je op? Bekijk het aanbod op de website Spanjeworkation.nl en geniet van een workation in Spanje. Deze campagne om een #spanjeworkation te promoten is tot stand gekomen in samenwerking met het Spaans Verkeersbureau (Turespaña). Voor meer informatie over Spanje kijk je hier of neem contact op via dit formulier.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.