Gezond reizen & gezond blijven doe je zo

Reizen is gezond. Je ontspant en laat alle stress in je lichaam los. Ook is het gezond voor de banden met je partner en familie. Opeens zijn er zeeën van tijd om weer oog voor elkaar te hebben. En dat zorgt voor een gelukkig gevoel. Om je lichaam en geest extra te ondersteunen hebben we mooie tips voor je die je ook thuis kunt toepassen. Want een goede gezondheid en vitaliteit zijn essentieel voor iedereen.

 

Verbeter zo je gezondheid, vitaliteit & natuurlijke weerstand

Voor ieder mens zijn een goede gezondheid en vitaliteit essentieel. Wil je op een leuke en ontspannen manier thuis werken aan verbetering van jouw vitaliteit? En nieuwe manieren leren over hoe je jouw energie kunt verbeteren? Doe dan mee aan het Body & Mind Vitaal programma.

Werken aan je gezondheid heeft alles te maken met bewustwording en inzicht. Het Body & Mind Vitaal programma helpt je om je stap voor stap bewust te worden van de samenhang tussen lichaam en geest en hoe die elkaar beïnvloeden. Met informatie en inspiratie door maandelijkse workshops en wekelijkse online yoga- en meditatiesessies. Je gaat thuis aan de slag met praktische oefeningen. Lees hier hoe je er tot 1 april gratis mee aan de slag kunt gaan.

 

 

Het is een proces van bewustwording, waarbij je zelf ervaart dat je veel meer kunt doen dan je zelf voor mogelijk houdt. Dat inzicht is essentieel. Je hebt daarbij wel structuur en support nodig, om hiermee ook werkelijk je gezondheid en vitaliteit te kunnen verbeteren. En dat biedt het nieuwe Body & Mind Vitaal programma van The Elements.

Probeer het gratis uit tot 1 april a.s.

Wil je op een leuke en ontspannen manier thuis werken aan verbetering van jouw vitaliteit? Nieuwe dingen leren over hoe je jouw energie kunt verbeteren? Beter naar jouw lichaam leren luisteren? Doe dan mee aan het nieuwe Body & Mind Vitaal programma! Jij kunt het nu tot 1 april 2023 GRATIS uitproberen, zodat je zelf kunt ervaren wat dit programma voor jou betekent. En daarna doe je het programma voor slechts € 1,- per week. Voor meer uitleg en aanmelden bij het programma zie: theelements.nl.

 

Ga op vakantie, niet op dieet

Wist je dat de helft van de Nederlanders overgewicht heeft? Bij volwassen mannen in de leeftijdscategorie 40+ is dat zelfs meer dan de helft. Dat afvallen een van de meest gehoorde voornemens is, is dan ook geen verrassing. Maar op vakantie gaan en streng diëten is geen goed voornemen. Kies liever voor voedingsregels waar jij je in dit nieuwe jaar aan gaat houden. Dat maakt je gelukkig en zorgt voor gewichtsverlies. Dan zit jij straks weer lekker in je vel op het strand. Lees de vitaliteitstips hier.

 

Extra vitamine C in een handig zakje

Reisjournalist Sybylle zit elke week in het vliegtuig en daardoor heeft ze niet altijd tijd om de benodigde vitamines binnen te krijgen uit verse producten zoals sinaasappels en rode paprika. Daarom probeerde ze een maand lang liposomale Vitamine C van Livonlabs.nl. Ze voelde zich “prima en superfit” en had dit jaar geen last van winter-verkoudheid etc. Lees haar ervaring over Altrient C hier.

Neem jij extra vitamine C op reis? Laat het ons weten. We mogen van Altrient Nederland 5 doosjes verloten onder alle reacties.

 

 

 

 

 

Comments are closed.