Wil jij #remote werken in Spanje?

Denk je erover om (tijdelijk) remote te werken? Dan is Spanje een geweldige keuze. Geniet van de Spaanse natuur, stranden, cultuur, heerlijk eten en geweldig weer.

Op de website opreisdoorspanje.nl vind je een overzicht van dit aanbod met geweldige aanbiedingen die je precies die werkruimtes bieden die jij zoekt. Zoals 7 nachten voor de prijs van 5 of kortingen tot wel 30%. Het aanbod is onderverdeeld in 3 types.

 

Dicht bij de zee

Aan de Spaanse Costa’s of aan de Noordwestkust vind je de mooiste plekjes van Spanje en bijna altijd mooi weer. Zeker aan de Middellandse Zeekust. Langs de hele kust zijn er aanbieders waar je bijvoorbeeld een maand verblijft in een volledig gemeubileerd appartement vanaf €500. Even aan pauze toe? Wandel over de boulevard en drink een cortado op het strand. Vind jouw #remote werkplek bij de zee.

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Spanje tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Spanje plattegrond bij.

 

 

Midden in de natuur

De Spaanse natuur is geweldig en biedt alles. Wist je dat er zelfs een grote woestijnvlakte is? En de provincie Galicia wordt ook wel de groenste provincie van Spanje genoemd. Maar vergeet Aragón niet. In dit voormalig middeleeuwse koninkrijk maak je nog echte witte winters mee. Vlak ook de Canarische Eilanden en de Balearen niet uit met hun uitgestrekte vlaktes zoals op Fuerteventura en het wijngebied van Formentera. De Spaanse natuur is zo divers als de natuur zijn kan. Bekijk de accommodaties in de natuur.

 

In een stad

In de Spaanse steden vind je alles wat je nodig hebt. Van de mooiste winkels tot de meest pittoreske dorpspleintjes waar je in het winterzonnetje geniet van een geroosterd broodje met olijfolie.

 

Wist je dat Spanje een zeer goede 4G & 5G dekking heeft en dat bijna elk huis en hotel is aangesloten op het glasvezelnetwerk (fibra)? Daardoor is jouw internet aansluiting vrijwel overal lekker snel. Perfect om op afstand te werken. In grote delen van het land en zeker in de steden is er al 5G dekking waardoor je overal kunt werken met je laptop. Bekijk het #remote werken aanbod.

#RemoteWerkeninSpanje

De accommodaties vind je door heel Spanje. Overal geniet je van het heerlijke Spaanse klimaat, qua werktijden sluit je makkelijk aan op die van andere Europese landen en Spanje is goed bereikbaar vanuit Nederland (en ook vanuit andere Europese landen). Zeg vaarwel tegen de stress van je dagelijkse routine en leer Spanje kennen terwijl je werkt.

De Rijksoverheid zegt: “U heeft als Nederlander geen visum of werkvergunning nodig als u in een EU-land werkt.”

You deserve Spain

Deze campagne om #remote werken in Spanje te promoten is tot stand gekomen in samenwerking met het Spaans Verkeersbureau Turespaña. Voor meer informatie over Spanje kijk je hier of neem contact op via dit formulier.

 

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

 

Comments are closed.