Dit zijn de beste plekken om Spaans te leren

Een van de grootste voordelen van Spaans leren zijn de prachtige bestemmingen over de hele wereld waaruit je kunt kiezen. Van het historische, zonnige Spanje tot aan de stranden van ansichtkaarten van de Mediterraanse Balearen tot aan het cultuurrijke Latijns Amerika: er is voor ieder wat wils. Spaans is ‘s werelds op één na meest gesproken taal en opent deuren voor je zoals niet veel andere talen doen. We leggen je de allerbeste bestemmingen om Spaans te leren voor.

Leer op een bijzondere manier Spaans in het cultuurrijke Sevilla

In de Andalusische stad Sevilla word je ondergedompeld in de echte Spaanse cultuur. De temperatuur in de herfst van 20 graden of hoger maakt het aangenaam warm in Sevilla. Het is een fantastische keuze voor je herfstvakantie. Verken het netwerk van straatjes in het oude stadscentrum, ga terug in de tijd tijdens je bezoek aan het Royal Alcázar paleis met zijn sprankelende fonteinen en Moorse architectuur. Proef verrukkelijke tapas, drink een sangria en dans de flamenco. Leer op een bijzondere manier Spaans in het cultuurrijke Sevilla.

Plaza de Espana, Sevilla

Plaza de Espana, Sevilla

 

 

Combineer een strandvakantie met een Spaanse taalcursus

De hoofdstad van het paradijselijke eiland Mallorca is de nummer één bestemming voor Nederlanders die naar Spanje reizen. Dit is geen verrassing als je kijkt naar Palma’s prachtige stadsstranden, landelijke architectuur, sappige zeevruchten en opwindend nachtleven! Het is de perfecte bestemming om je strandvakantie te combineren met een Spaanse taalcursus. Bovendien is Palma de Mallorca met een korte vlucht gemakkelijk te bereiken.

Zie jij jezelf al Spaans studeren met de ondergaande zon in Banyalbufar op Palma de Mallorca?

Zie jij jezelf al Spaans studeren met de ondergaande zon in Banyalbufar op Palma de Mallorca?

De beste bestemming in Latijns Amerika om Spaans te leren

Reis naar het land van de tango als je op zoek bent naar een van de beste bestemmingen in Latijns Amerika om Spaans te leren! Hier ervaar je de speciale taalprogramma’s in het buitenland en de buitengewone sfeer van Buenos Aires terwijl je langs de kleurrijke huizen dwaalt onderweg naar een voetbalwedstrijd in La Bombonera. Je ruikt de geur van sissend vlees en chimichurri uit de Argentijnse grill restaurants, terwijl romantische tangomuziek uit de accordeons klinkt. Je wordt verliefd op het Argentijnse accent terwijl je Spaans leert – een uniek accent in de Spaanstalige wereld! De mogelijkheden zijn eindeloos als je Spaans wil leren.

Buenos Aires

Buenos Aires

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.