Zo cruise je naar je favoriete bestemming

Cruise door Nederland, Europa of zelfs naar het einde van de wereld. Een cruiseschip brengt je comfortabel en ontspannen naar unieke wereldwijde bestemmingen. Ontdek de geheimen van het Nederlands erfgoed, geniet van de zon op de Middellandse Zee of boek de reis van je leven en cruise naar het meest zuidelijke punt op aarde.

Geniet van de zon op de Middellandse Zee

Reis de zon achterna tijdens een cruise door het Middellandse Zeegebied. Ga aan boord in de haven van Barcelona en laat je verrassen door de mooiste steden van Zuid-Europa. Vaar door de azuurblauwe wateren van het Franse Marseille, dwaal door de kleurrijke straten van het Italiaanse Genua en mis zeker niet de historische highlights van Rome. De Siciliaanse stad Palermo kenmerkt zich door zijn imposante architectuur. Geniet aan het eind van je wandeling door het oude stadscentrum van een heerlijk Italiaans ijsje. Het beste wordt misschien wel tot op het laatst bewaard als het cruiseschip aanlegt op de Catalaanse Balearen. Verken op je gemak de idyllische witte dorpjes en strandjes van Ibiza en Mallorca. Een tip: bezoek Museu Puget op Ibiza. In een Gotisch 15e eeuws huis met binnentuin worden kleurrijke schilderijen van Ibiziaanse kunstenaars tentoongesteld. Boek je cruise met CruiseTravel.

 

Ontdek het Nederlands erfgoed vanaf het water

Cruise door eigen land en bewonder het Nederlands erfgoed vanaf het water. In de Zaanstreek vaar je langs de molens uit de tijd van de Gouden Eeuw en de VOC. De molens worden ook wel de ‘Hollandse helden’ genoemd. De molens vertellen hun eigen verhaal tijdens een rondvaart van 45 minuten. Vaar met Windmill Cruises mee met deze unieke heldentocht, leer de geheimen kennen, en raak geïnspireerd en verwonderd door ons Zaanse Wereld Erfgoed. Vaar alvast mee met dit filmpje van Windmill Cruises.

Tip: zorg voor een opgeladen telefoon of iPad. Zo volg je de audiotour op je eigen apparaat via de gratis wifi. Een leuk idee voor een speciale gelegenheid is een privé tocht onder het genot van een hapje en drankje, lunch, high tea of diner.

Vaar naar authentiek Marken

Vanuit Volendam vaar je over het Markermeer naar het authentieke Marken. Het voormalige eiland staat bekend om zijn houten huizen en de schitterende klederdracht. De overtocht met de Volendam Marken Express is een ware beleving. Combineer je boottocht met een bezoek aan het Marker museum, leer hoe wafels gemaakt worden en maak een familiefoto in klederdracht. Op de website boek je voordelige arrangementen.

De Volendam Marken Express

 

Boek 2 rondvaarten voor de prijs van 1

Sla je slag! Speciaal voor de lezers van Verkeersbureaus.info boek je zowel de rondvaart van Windmill Cruises als die van de Volendam Marken Express voor de actieprijs van € 19,50 per persoon. Reserveer deze speciale herfst- en winter actie via het formulier hieronder. (kinderen 4-12 jaar € 9,50 p.p.)

    Door het aanvinken van het rondje geef je toestemming dat je email adres wordt gebruikt door Verkeersbureaus.info en Windmill Cruises.

 

Bezoek de meest zuidelijk gelegen stad op aarde

Treed in de voetsporen van Darwin en reis naar Ushuaia, de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld. Vanuit hier maak je een cruise langs de ruige besneeuwde landschappen van Patagonië. Het cruiseschip vaart om Kaap Hoorn en je spot ijsbergen, vele soorten zeevogels, walvissen, pinguïns en zeeolifanten. Als je geluk hebt zie je ook ‘het neefje van de lama’. Tijdens een cruise door Patagonië waan je je even op een van ‘s werelds meest unieke én afgelegen plekken. Een groot deel van Patagonië is beschermd en benoemd tot UNESCO werelderfgoed. Laat je persoonlijk adviseren door een specialist van Travel Counsellors.

 

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.