Heb je altijd al gedroomd van een carrière in de reisbranche?

Heb je een passie voor reizen, ben je commercieel ingesteld, wil je jouw eigen bedrijf en ben je toe aan een nieuwe (stap in je) carrière? Dan ben je bij Travel Counsellors aan het juiste adres!

Op de Travel Academy word je klaargestoomd tot zelfstandig reisadviseur

Op de Travel Academy word je klaargestoomd tot zelfstandig reisadviseur

Sluit je aan als franchisenemer bij Travel Counsellors en bepaal zelf je eigen toekomst. Geniet van een betere balans tussen werk en privé, goede verdiensten en een carrière waar je blij van wordt.

De Travel Academy

Heb je een passie voor reizen, maar heb je nooit in de reisbranche gewerkt? Zorg je graag voor je klanten en wil je voor jezelf beginnen? Onze Travel Academy stoomt je klaar voor jouw eigen succesvolle onderneming als zelfstandig reisadviseur (ZRA).

Travel Counsellors is een toonaangevende en dynamische reisonderneming met meer dan 200 zelfstandig reisadviseurs in Nederland & België en meer dan 1.900 wereldwijd. Als Travel Counsellor ben je een zelfstandig ondernemer met de beste tools in handen om een succesvol bedrijf te runnen. Travel Counsellors zijn trots op het hoogstaande niveau van persoonlijke service die aan klanten wordt geboden. Travel Counsellors is lid van IATA, ANVR en deelnemer SGR en Calamiteitenfonds. Een groeiende, betrouwbare en financieel sterke onderneming. De zelfstandig reisadviseurs worden in Nederland & België intensief ondersteund door oprichter Fred van Eijk en een team van vakmensen. Ze doen er alles aan om jou als zelfstandig reisadviseur succesvol te laten zijn. Waardoor je je volledig kunt concentreren op de wensen van de klant en het samenstellen van de perfecte reis. Travel Counsellors is een bedrijf dat vooruitdenkt!

 

Lees ook dit artikel: Lees de reisverhalen van Fred

 

Word een Travel Counsellor

Travel Counsellors ervaren de voordelen van een eigen bedrijf, maar worden ook 24/7 ondersteund door de hoofdkantoren. Dat is de Travel Counsellor “way of life”. Waar vrijheid en ondersteuning hand in hand gaan en waar de klant altijd koning is.

JOUW BEDRIJF, JOUW MANIER

Voor iedereen een weg

Of je nu jarenlange ervaring hebt in de reisbranche of nog nooit een reis hebt geboekt; wij hebben voor iedereen een passende oplossing.

Ben jij een ondernemende reisfanaat met verkoopervaring en wil je graag van je passie je werk maken? Onze Travel Academy stoomt je in 32 weken klaar voor jouw eigen succesvolle onderneming als zelfstandig reisadviseur, maar al na 2 weken introductietraining kun je onder begeleiding reizen boeken.

Ben jij een reisprofessional met een echte ondernemersgeest en klaar voor de volgende stap in je carrière? Volg dan onze Leisure- of Business introductietraining en start na een week.

Ben je een ervaren reisprofessional die er even tussenuit is geweest? Welkom terug! Voor jou hebben we onze Return to Travel Training.

Vrijheid

Flexibiliteit en het indelen van je tijd op jouw manier dat geeft een gevoel van vrijheid volgens vele Travel Counsellors. Wij gaan een echt business partnership met je aan zodat jij de vrijheid hebt om je eigen bedrijf te runnen zoals jij dat wilt. Jij bouwt sterke relaties op met jouw klanten en wij investeren in de toekomst waardoor wij samen onze tijd en andere organisaties ver vooruit zijn. Met de uitgebreide ondersteuning van ons hoofdkantoor heb jij de vrijheid om datgene te doen waar je goed in bent: inspireren en elke reis volledig afstemmen op de wensen van de klant. Het is aan jou om te bepalen of je je specialiseert of niet; je hoeft nooit exclusief voor één bestemming te werken, tenzij je dat zelf wilt. Bovendien geeft een eigen bedrijf je de vrijheid om meer balans aan te brengen tussen werk en privé.

Onze internationale community

De mensen op het hoofdkantoor vormen samen met ons internationale netwerk van Travel Counsellors een hechte familie van enthousiaste reisexperts. Dat gevoel van saamhorigheid is onbetaalbaar wanneer je vanuit huis werkt. Vanaf dag één hoor je er helemaal bij en tijdens de introductietraining worden vaak vriendschappen voor het leven gesloten. Middelen als TC World, de SharePoint omgevingen genaamd ‘TC Hubs’, Skype en de Support Portal zorgen ervoor dat je met elkaar in contact blijft en dat vragen snel beantwoord worden. Ook zijn de Travel Counsellors events een goed moment om kennis met elkaar te maken en het community gevoel te laten groeien.

 

Wil jij ook reisadviseur bij Travel Counsellors worden? Neem contact met ons op!

 

 

Comments are closed.