Geniet tijdens Valentijnsdag op deze romantische bestemmingen

Verras jouw geliefde met intieme activiteiten op romantische bestemmingen tijdens Valentijnsdag. Zorg voor een uniek valentijnscadeau en plan een reis waarbij jullie bestemming onbekend is. Struin door de smalle straatjes van Barcelona en eindig op het strand met diner en cava. Ga met je hele gezin naar de indrukwekkende familiefilm Wild en vier Valentijnsdag eens op een andere manier.

Romantisch dineren

Romantisch dineren

Op citytrip naar een onbekende of geheime bestemming

Wil jij jouw partner verrassen met een uniek Valentijnscadeau? Boek een verrassingsreis naar een onbekende bestemming. Bij srprs.me ben je aan het juiste adres. Wordt het de bekende stad van de liefde of wellicht een exotische plek? Dat horen jullie pas vlak voor vertrek op Schiphol. Wil je echt value for money? Profiteer van de voordelige koers van de Britse Pond en bezoek Liverpool. Ontdek gratis het Tate Liverpool en Walker Art Gallery in de stad van de Beatles.

 

 

Op reis naar een onbekende bestemming

Romantisch dineren aan het strand van Barcelona

In Barcelona genieten jij en je geliefde van zonnige romantische activiteiten. Struin door Carrer de l’Amor; de straat van de liefde. Ontwijk de drukte met een cruise langs de kust en sluit jullie dag perfect af tijdens zonsondergang met een diner bij een chiringuito aan het strand. Uiteraard mag een fles Codorníu Cava niet ontbreken.

Cava van Codorníu

Cava van Codorníu

Een uitje voor de hele familie tijdens Valentijnsdag

Beleef Valentijn met je hele gezin tijdens de nieuwe natuurfilm Wild. Deze indrukwekkende film toont nooit eerder vertoonde beelden van wilde beesten op de Veluwe. Bij elke Pathé bioscoop koop je kaartjes voor de film.

Film Wild

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.