Bezoek jij de Vakantiebeurs of vakantiebeurs Bijzonder Reizen?

Bezoek een Broadway show in New York en ontdek Britain Village. Op de Vakantiebeurs (10-14 januari) doe je inspiratie op of plan je direct je droomreis met hulp van de aanwezige experts. Voor wie graag naar ongebruikelijke bestemmingen reist is de Vakantiebeurs Bijzonder Reizen (6-7 januari) aan het juiste adres. Wat zijn jouw vakantieplannen voor 2018?

Een Broadway show bezoeken in New York

Altijd al op Times Square rond willen lopen, een Broadway show bezoeken of genieten van een prachtig uitzicht op een van de vele wolkenkrabbers? Dan ben je bij Eric en het team van NewYork.nl aan het juiste adres. Ze vertellen je op de Vakantiebeurs alles over de Yellow Cabs en karakteristieke American Diners.

 

 

Groot-Brittannië ervaren in Britain Village

Ook fan van de Netflix serie The Crown? Met het Engelse koningshuis, rode dubbeldekkers en Britse heren in een pub.

 

 

Ontdek in Britain Village op de Vakantiebeurs de leukste plekken uit de serie en plan jouw bezoek aan het land van etiquette en klasse. Wie neem jij mee naar de Britain Village?

Reis veilig, bewust en gezond op de Vakantiebeurs

Reizen wordt nog leuker met een goede reisvoorbereiding. Officiële instanties zoals de Douane, GGD, KLM Health Services en het Ministerie van Buitenlandse Zaken werken samen om jou een goed en betrouwbaar advies te geven over inentingen, reispapieren en visumaanvragen. Kom je langs op de stand?

Ongebruikelijke bestemmingen op vakantiebeurs Bijzondere Reizen

Geen zit -of strandvakanties, stedentrips of Italiaanse campings, huisjes in de Ardeche, maar individuele aandacht voor ongebruikelijke bestemmingen zoals Columbia, Tibet, Noord-Korea, of Antartica. Met wie ga jij een droomreis maken naar een nieuwe bestemming?

Foto Norge Reiser

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.