Tips voor je New York Citytrip

Je citytrip naar de USA bereid je natuurlijk voor op Verkeersbureaus.info en met alle blogs die je op de site ontdekt. Voeg de papieren reisgidsen Wat & Hoe Select hier aan toe voor de perfecte voorbereiding van je New York City trip

New York City here I come!

Ga je binnenkort naar New York? Kom alvast in de stemming met deze mooie reisgidsen. We hebben een top 4 samengesteld om je reis naar New York City zo goed mogelijk voor te bereiden.

1. New York in stijl

Dit boek is een verrassende en verleidelijke ontdekkingstocht door NYC. Dit reisboek is geschreven door styliste Sibella Court en staat vol insider tips zoals vintage winkels en adresjes voor lekkere koffie. En boordevol wandelingen zodat je tijdens een stedentrip door de leukste wijken van New York kunt struinen en kunt genieten van de wereldstad zoals zij is: creatief, spannend en vol energie.
reisgids-new-york-in-stijl

2.Wat & Hoe Select New York

Wat & Hoe Select New York is de ideale reisgids voor een korte vakantie of stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar New York.
Omslag Wat & Hoe Select-NewYork.indd

3. National Geographic Reisgids New York

Een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De uitgebreide kennismaking met New York, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet.
NGR New York nieuw.indd

4. Wat & Hoe Onderweg New York

Deze reisgids is speciaal geschreven voor mensen die er graag op uit trekken, voor actieve reizigers met een interesse in cultuur. Het hoofdstuk Magazine laat je kennismaken met de bijzonderheden van de bestemming, aan de hand van de praktische tips kun je je vakantie of stedentrip plannen, per streek of wijk vind je een overzicht van de hoogtepunten en andere bijzondere bezienswaardigheden, en met de routes (wandelen, fietsen of met de auto) kun je meteen op pad. Compleet met adresjes om te logeren of te eten, insider tips voor verrassende activiteiten én duidelijke plattegronden en overzichtskaarten.
reisgids-wat-hoe-new-york

Comments are closed.