Roadtrip USA met een camper

De ideale manier om de Verenigde Staten te ontdekken is per camper. Een camperreis betekent complete vrijheid. Bepaal zelf je route en tempo. Stop waar en wanneer je maar wilt met de zekerheid dat je altijd een eigen slaapplek en keuken bij de hand hebt.
world-wide-campers-juicy

Talloze opties in het meest veelzijdige land ter wereld

Cruise in je camper over de beroemde route 66 vanuit Chicago of Los Angeles, ontdek Yellowstone National Park met een huurcamper vanuit Denver of Seattle of huur een camper in Miami en rij naar de Florida Keys en Everglades. Combineer een camperrondreis door Florida ook eens met het Diepe Zuiden van Amerika en bezoek steden als Nashville en Memphis en Smoky Mountains National Park.

Gerenommeerde camperverhuurders in Amerika

WorldWide Campers werkt samen met meerdere camperleveranciers in Amerika. Of je nu op zoek bent naar een voordelig kampeerbusje of een luxe camper, WorldWide Campers heeft voor iedereen een geschikte camper op een verhuurlocatie naar keuze. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de camper op een andere locatie in te leveren.

Backpack camper huren in de USA

Naast de zogeheten motorhomes kan je bij WorldWide Campers ook een backpack camper huren. Deze kleine kampeerauto’s zijn zo groot als een Minivan, maar van alle gemakken voorzien; Twee slaapplaatsen, kookgelegenheid en een volledige camper uitrusting. Met deze vrolijk gekleurde backpack campers, heb je het gemak van een gewone auto in de steden, maar kan je ook midden in de natuur overnachten in een van de vele Nationale Parken die de USA rijk is. Op de website recreation.gov vind je campings in en rondom de Nationale Parken, inclusief informatie over de camping faciliteiten en beschikbaarheid.

De backpack camper

De backpack camper

Comments are closed.