Ja ik wil, trouwen in Las Vegas!

Trouwen in een witte kapel, een mooi hotel, of in Elvis stijl? Las Vegas is de place-to-marry als je altijd al hebt gedroomd van een all American wedding. Say ‘yes to the dress’ in een van Las Vegas’ talloze bruidswinkels op de beroemde ‘Strip’, trouw op de meest unieke locatie en sluit deze bijzondere dag af met een diner in een van de vele Michelin-sterren restaurants die de trouwhoofdstad van de wereld telt. Uiteraard is het huwelijk niet compleet zonder een huwelijksreis; maak na de dag van je leven, de reis van je leven en bezoek steden als San Francisco en Los Angeles in het westen van de Verenigde Staten.

Trouw in een typische Las Vegas kapel

Trouw in een typische Las Vegas kapel

Romantiek in Vegas

Het is niet zonder reden dat Las Vegas nog altijd de nummer een trouwbestemming ter wereld is. De Strip, de kleurrijke fonteinen bij het Bellagio hotel, de vele bekende shows, de luxe hotels, de casino’s, Las Vegas straalt een en al entertainment, plezier en liefde uit. Daarnaast ligt deze populaire trouwstad ook nog eens in een prachtige omgeving (Red Rock Canyon, Death Valley en Grand Canyon National Park), geen wonder dus dat steeds meer stellen besluiten om elkaar hier het ja-woord te geven.

Las Vegas

Las Vegas

In een helikopter of met Elvis

Las Vegas zou Las Vegas niet zijn als er niet ontelbare trouwmogelijkheden zouden zijn. In een kapel met Elvis, in een limousine, ‘s nachts in een helikopter of in de Grand Canyon of Red Rock Canyon, voor ieder aanstaand echtpaar is er een passende bruiloft. Een fotoshoot op de ‘Strip’ of in een van de luxe hotels die de lichtstad telt, alles is mogelijk!

Kapel

Kapel

The real deal

Wie denkt dat een huwelijk in Las Vegas niet wettelijk is zit er naast: Het is namelijk wereldwijd wettelijk geldig. Trouwen kan zowel in gemeenschap van goederen als op huwelijkse voorwaarden. Wel is het van belang om deze voorwaarden vooraf vast te laten leggen bij de notaris.

America Travel Guide

America Travel Guide is al jaren specialist op het gebied van trouwreizen naar America en Las Vegas en heeft sinds 2006 aan honderden Nederlandse en Belgische stellen de dag van hun leven gegeven. Ook van plan om jouw geliefde eeuwige trouw te beloven in het land van onbegrensde mogelijkheden? Laat je dan informeren door de weddingplanners van America Travel Guide.

Comments are closed.