Special: Rotterdam

Ontdek indrukwekkend Rotterdam

Rotterdam is een energieke stad en biedt alles voor een weekend weg. Ontdek de vele winkels, geniet van de restaurants en beleef de skyline met de enorme wolkenkrabbers.

De Erasmusbrug fotocredits Moniek Kuipers

Bezienswaardigheden in Rotterdam

Voor een dagje uit bent u in Rotterdam aan het juiste adres. Diergaarde Blijdorp voor een dagje dierentuin, de Kop van Zuid voor de moderne architectuur, de Kralingseplas voor een dagje ontspanning of een rondvaart met Spido op ontdekkingstocht door de haven. U vindt het in Rotterdam. Ook liefhebbers van musea kunnen hun hart ophalen in deze stad. Museum Boijmans Van Beuningen is een van de oudste musea van Nederland en biedt een prachtige kunstcollectie.

Overnachten in Rotterdam

Rotterdam heeft diverse mooie en aan te bevelen hotels. Het Manhattan Hotel in Rotterdam is het enige 5-sterren hotel in de stad. Het hotel ligt op een centrale plek midden in de stad en heeft moderne kamers. Hotel Rotterdam ligt op slechts 500 meter van het centraal station en biedt nette comfortabele en betaalbare kamers aan.

Vervoer naar Rotterdam

Naar Rotterdam reist u het makkelijkste met de trein. De Fyra brengt u binnen mum van tijd naar deze indrukwekkende stad. Twee keer per uur vertrekt er een trein naar Rotterdam.

Comments are closed.