Special: New York

Special over New York

New York is een adembenemend, groots, indrukwekkend en nog veel meer. Het Empire State Building, Times Square, het Vrijheidsbeeld zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden die New York rijk is.

Bezienswaardigheden in New York

Vele bezienswaardigheden van New York zijn bij een groot deel van de wereld bekend. Het immense Vrijheidsbeeld, Wall Street en diverse hoge wolkenkrabbers als het Empire State Building en het nieuwe One World Trade Center zijn een bezoek meer dan waard.

Ook Broadway, Times Square en Central Park mogen op uw bezoek aan the Big Apple niet ontbreken. Op Broadway vindt u diverse winkels waar u met een gunstige dollarwisselkoers voordelig kunt winkelen. Times Square is met name in de avond een indrukwekkend plein. De vele light boards met daarop de nieuwste musicals en films zorgen ervoor dat u uw ogen uitkijkt. Voordelige tickets voor een van de vele musicals die op Broadway spelen koopt u via TKTS.

Overnachten in New York

In New York kunt u verschillende hotels en appartementen vinden. Een aanrader is de AirBnB. Deze site bemiddeld tussen particulieren en vakantiegangers en u kunt er de meest mooie en voordelige appartementen boeken. Ook bij Wimdu overnacht u bij locals voor een goedkoop tarief. Bent op zoek naar een compleet reisadvies voor New York boek dan uw stedentrip New York.

Vervoer naar New York

Verschillende vliegtuigmaatschappijen vliegen dagelijks op New York. Onder andere KLM en Delta Airlines bieden rechtstreekse vluchten aan. Al vanaf € 450.- vliegt u rechtstreeks op en neer naar New York. Boek hier uw tickets.

Het teken om een taxi te bestellen in New York

Comments are closed.