Eten & Drinken in Rhode Island

eten-drinken-icoon-verkeersbureaus
Van zoveel buitenlucht krijgt een mens honger en laat koken nou een van Rhode Island’s specialiteiten zijn! Culinaire liefhebbers die op zoek zijn naar vernieuwende en hoogstaande spots mogen bij een bezoek aan Rhode Island in hun handjes knijpen. Met de Atlantische Oceaan als achtertuin is het natuurlijk niet verrassend dat met name de visgerechten verrukkelijk zijn.

Maar het is niet alleen de oceaan die voor de meest unieke en spectaculaire gerechten zorgt. Rhode Island heeft namelijk een multiculturele achtergrond en het zijn de Italiaanse, Franse, Portugese en zelfs Aziatische invloeden die zorgen voor topgerechten. Als vegetariër ga je naar Julian’s in Providence, voor het beste etnische gerecht bezoek je El Paisa restaurant in Central Falls en voor het beste Island dinner ga je naar Eli’s gelegen op Block Island.

5 Wijngaarden

Met vijf wijngaarden zijn ook wijnliefhebbers in Rhode Island op de juiste plek. Of je nou houdt van een Pinot Noir, Merlot, Chardonnay, of een Cabernet Sauvignon, keuze genoeg!

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Een maaltijd is niet compleet zonder dessert dus zorg dat je na het hoofdgerecht nog een gaatje vrij houdt voor een van de beste ijsjes ter wereld van ‘Grays Ice Cream’ in Tiverton.