Vervoer in Minnesota

vervoer-icoon-verkeersbureaus
Minnesota is prima per auto te verkennen, bijvoorbeeld via de 20 officiële ‘scenic byways’. Deze bestrijken meer dan 4.500 km en variëren in lengte van een ritje van 15 km tot aan de ruim 900 km lange Mississippi River route.

High Bridge in St. Paul

High Bridge in St. Paul

Met de auto

Er gaat niets boven het gevoel van vrijheid als de kilometers onder je wegglijden op de eindeloze wegen van Amerika. Met uitzicht op de ruige kustlijn, de bloeiende heuvels en de golvende akkers, bieden de schilderachtige routes van de staat Minnesota je een prachtig pallet van natuurlijke groentinten en alle schakeringen van blauw die er maar bestaan.

Vliegen naar Minnesota

Vind voordelige vluchten naar Minnesota met Skyscanner

Great Drives

Apple Blossom Scenic Drive – Deze seizoensgebonden route gaat over de plattelandswegen van de Mississippi vallei en langs boerderijen en boomgaarden.

 

 

Gunflint Trail

Deze route begint bij Lake Superior, maar gaat daarna diep het binnenland van het National Forest in waar geen bebouwing meer is en het gehuil van wolven soms de enige geluiden zijn die je hoort!

Gunflint Trail in Grand Marais

Gunflint Trail in Grand Marais

North Shore Scenic Drive

Eén van Amerika’s meest spectaculaire routes is de North Scenic Drive, waarvan de 250 kilometers Lake Superior volgen vanaf Duluth en via Two Harbors naar Grand Portage. Watervallen en doorkijkjes op de onmetelijke watervlakte kenmerken de ruige kustlijn. Stop onderweg bij de markante Split Rock vuurtoren en in het stadje Grand Marais met zijn prachtige theater en vele kunstgaleries.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Met de fiets, wandelen, of op skeelers

Je kunt ook de auto laten staan en de weg fietsend, lopend of skeelerend afleggen. Eén van Amerika’s meest spectaculaire routes is de North Scenic Drive, waarvan de 250 kilometers Lake Superior volgen vanaf Duluth en via Two Harbors naar Grand Portage. De Grand Rounds Scenic Byway is een van de weinige stadsroutes die je langs de diverse parken van Minneapolis leidt.

 

Dit zijn de hotspots van Minnesota

Download nu handige tips over Minnesota. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Peddelen over de meren van Minnesota

Wat is er rustgevender dan de meren van Minnesota met een boot te verkennen? Peddel door het water met een kano en voel de natuur om je heen.

Peddelen over de Boundary Waters

Peddelen over de Boundary Waters