Sport & Vrije tijd in Minneapolis

sport-icoon-verkeersbureausMinnesota is een van de staten in de USA dat een professioneel team heeft voor elke belangrijke sport. Met meer dan 10.000 meren, enorme bossen en wandelpaden kunnen avonturiers zich prima vermaken hier. Ga bijvoorbeeld kajakken op de wilde rivieren, volg de kronkelende wandelpaden of waag je aan de uitdagende mountainbikeroutes. In de winter kan je zelfs met een sneeuwscooter indrukwekkende paden volgen. Wij zetten een aantal actieve activiteiten voor jou op een rijtje.

Spring Valley

Vlakbij de Historic Bluff Country National Scenic Byway, omringd met de boerderijen van Minnesota. Een schilderachtig omgeving waar je het rustige boerenleven kunt aanschouwen en het beginpunt van vele wandelingen.

 

Dit zijn de hotspots van Minnesota

Download nu handige tips over Minnesota. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

National Eagle Center, Wabasha

Het National Eagle Centre is door Tripadvisor in 2016 uitgeroepen tot nummer 1 familieattractie. Het centrum is een milieu-interpretatief centrum aan de oevers van de Mississippi River in Wabasha Minnesota. Je kunt hier wilde adelaars bekijken, informatieve voorstellingen bijwonen en meer leren over de geschiedenis van deze prachtige vogels.

 

 

 

 

 

Sport teams

De Minnesota United maakt deel uit van de Noord-Amerikaanse Soccer League en speelt bij het National Sports Center in Blaine. Minnesota is de thuisbasis van veel hogescholen en universiteiten. De Universiteit van Minnesota maakt deel uit van de Big 10 Conference, met grote sporten zoals voetbal, basketbal, hockey, worstelen, zwemmen en duiken.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

In het land met meer dan 10.000 meren en het meerdere maanden per maand onder de nul graden is, is het bijna vanzelfsprekend dat ijshockey een veel gespeelde sport is. Minnesota staat bekend als de staat waar je moet zijn als het om ijshockey gaat.

Lopen in de sneeuw

Deze regio is door de omstandigheden in de winter uiterst geschikt om met sneeuwschoenen de wildernis van Minnesota te ontdekken. Sneeuwschoenen zijn makkelijk te gebruiken, relatief goedkoop en beter dan ski’s om in onontdekte gebieden te komen. Er is eigenlijk gewoon geen betere manier om de natuur te ontdekken dan rustig door de besneeuwde bossen te wandelen.

Minneapolis Park & Recreation Board

FootGolf

Ruil golfballen in voor voetballen en de golfclubs voor je benen, en je hebt een hele nieuwe sport. Genaamd FootGolf kan je dit nieuwe hybride spel spelen op de 21 traditionele golfbanen in Minnesota. Waaronder ongeveer een dozijn in de Twin Cities en anderen in Rochester, Brainerd en het Mille Lacs gebied. Het doel van het spel is simpel, begin bij het t-shirt en probeer om de bal in de hole te krijgen met zo min mogelijk schoppen. Het parcours begint bij 9 of 19 holes en spelers kunnen de karren en ballen op de meeste locaties gewoon huren.

Minnesota Zoo

Op slechts een paar minuten rijden van de Mall of America ligt Minnesota Zoo. De dierentuin is het thuis van pinguïns, leeuwen en apen en heeft een weelderig tropisch bos inclusief voliere. Ook beschikt de dierentuin over een familieboerderij, een toendragebied en een groot aquarium met haaien. Met meer dan 4.300 dieren is er genoeg om te ontdekken.

Como Park Zoo in St. Paul