Eten & Drinken in Minnesota

eten-drinken-icoon-verkeersbureausWanneer je denkt aan eten en drinken in Minnesota denk je misschien aan een paar klassiekers: nutty wild rice, flaky walleye, en stick-to-your-guts hot dish. Door de voedselrevolutie zijn er natuurlijk afgelopen jaren veel dingen veranderd. Traditionele gerechten worden steeds meer gebruikt als basis om iets op een nieuwe manier te bereiden. Chefs uit de hele regio transformeren eeuwenoude gerechten en creëren nieuwe menu’s bestaand uit de bekende smaken. In Minnesota kun je ook uitstekend terecht voor een biertje of een glas wijn!

Fitgers, Duluth

Fitger’s is een club waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje waarna je op de dansvloer je dansmoves kunt laten zien. Favoriet hier is de brewpub’s smoked fish salad. Gerookt in een nabij gelegen rookhuis Northern Waters en geserveerd met wilde rijst en een heerlijke dressing. Dit brengt zeker een heleboel smaak naar je tafel.

 

Dit zijn de hotspots van Minnesota

Download nu handige tips over Minnesota. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

The Buedoor Pub, St. Paul & Minneapolis

De hamburger gevuld met kaas heeft hier zelfs zijn eigen naam gekregen: de Jucy Lucy. The Bluedoor Pub serveerde de Jucy Lucy voor het eerst in South Minnesota en het menu staat nu vol met verschillende variaties op het origineel. Welke ons heel lekker lijkt? The Bangkok Blucy, een hamburger gevuld met mozzarella wat geweekt is in kokosnoot melk en bestrooid is met zure worteltjes, komkommers, rode ui en gember.

Bemidji Brewing Co. Bemidji,

Met 4 bieren op de tap kunnen liefhebbers hier genieten van uiterst geselecteerde keuzes. Wat leuk is om te doen is hier de ‘sample paddles’ bestellen, dan krijg je van elk bier een shotglaasje om te proberen.

Minnesota brouwerij Bemidji Bbrewing