Louisiana


Het muzikale hart van Louisiana klopt op het ritme van de jazz en de blues. Niet alleen beroemde artiesten als Louis Armstrong, Jerry Lee Lewis en Fats Domino komen hier vandaan, ook Britney Spears is een echte Louisianian.

Eten en Drinken

louisiana-new-orleans

Geen plaats in Amerika staat beter bekend om zijn muziek, eten en drinken dan Louisiana. Er is altijd wel een reden om te dansen en te eten in Louisiana. Bovendien ligt in hier zowel het hart van de jazz, als van de Cajun en de zydeco muziek.

New Orleans

Frans Kwartiertje in New Orleans

New Orleans ligt in de Amerikaanse staat Louisiana. De stad wordt ook wel Big Easy genoemd. Het is er zeer relaxed en er hangt een ongedwongen sfeer. De Franse invloeden zijn nog duidelijk zichtbaar; er is een Frans kwartier en je vindt hier een mediterraanse cultuur.

louisiana

Dansende muzikanten in Louisiana

Reizen naar Louisiana

Naast muziek ben je hier voor eten ook aan het juiste adres met een keuken die Franse, Spaanse en Afrikaanse invloeden kent. En wist je trouwens dat de allereerste cocktail ooit gemaakt werd in New Orleans? Bestel hier een ‘Hurricane’ en toast op het goede leven! Blijf op de hoogte van Louisiana met onze inspirerende nieuwsbrief vol Louisana tips! Lees meer over New Orleans, de bruisende hoofdstad.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Louisiana

Louisiana Office of Tourism

PO Box 94291
70804-9291 Baton Rouge
Verenigde Staten
Telefoon: +1 (225) 342-8100


Twitter: twitter.com/louisianatravel
Facebook: facebook.com/LouisianaTravel
YouTube: youtube.com/user/OfficialLouisiana
Instagram: instagram.com/louisianatravel/