Vervoer in Denver

vervoer-icoon-verkeersbureaus Denver bereik je het eenvoudigste met het vliegtuig. Vlieg rechtstreeks en je staat middenin Denver. In Denver huur je een auto, of je neemt de fiets om de stad te verkennen. De trein is ook handig om naar andere plaatsen in de regio of de rest van de USA.

Vliegen

Luchtvaartmaatschappijen KLM, Delta, United en American Airlines vliegen dagelijks rechtstreeks naar Denver International Airport (DIA). Denver International Airport is ‘s werelds 11e drukste vliegveld en van groot economisch belang voor de staat Colorado. Vanaf het vliegveld ben je met de auto of taxi in nog geen half uur in het centrum van Denver. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Visum aanvragen voor reizen naar Denver

Voor reizen naar Denver
 is een ESTA aanvraag verplicht. Zorg dat je tijdig je ESTA voor Denver aanvraagt.

Met de auto

Gelegen aan de wegen I-70 en I-25 is het bijna onmogelijk om de afslag Denver te missen. De stad zelf is ook goed te doen met de auto. Huur voordelig een auto in Denver bij onze partners. Voordelige tarieven voor je Denver rentalcar. Bereken direct de huurprijs voor jouw auto.

 

Dit zijn de hotspots van Denver

Download nu handige tips over Denver. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Per trein

De California Zephyr trein van Amtrak (De National Railroad Passenger Corporation) rijdt dagelijks van Chicago naar de San Francisco Bay Area (Emeryville) via Denver. Je vindt het Union Station van Denver op de hoek van 17th Wynkoop Street. Gedurende de wintermaanden vertrekken er in het weekend vanaf het Union Station ook skitreinen naar Winter Park.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Denver fietsstad

Waar we ook ter wereld heengaan, Nederlanders vinden niets fijner dan de stad per fiets te verkennen. Laat Denver nou de ideale fietsstad zijn! Met meer dan 350 km aan vlakke fietspaden, een overzichtelijk centrum en diverse fietsverhuurders is het bijna een must om de stad per fiets te doorkruizen. Op zoek naar een goede verhuurder? Met bijna 90 stations en 700 fietsen ben je bij Denver B-cycle aan het juiste adres.

Fietsen bij Denver

Dankzij het B-cycle fietsprogramma fiets je lekker met een e-bike op z’n Hollands langs culturele hoogtepunten als het State Capitol, het Denver Art Museum, het Molly Brown (overlevende van de Titanic en vrouw van een succesvolle goudzoeker) huis en het History Colorado Center. Altijd al willen zien hoe munten geslagen worden? Dat komt dan goed uit want in het US Mint laten ze exact zien hoe dit gebeurd. Fiets bij een bezoek aan Denver ook langs twee van de meest populaire attracties, de Denver Zoo en het Denver Museum of Nature & Science. De 200 parken die de stad rijk is wachten op je!

Ontdek Denver met een scooter

Een activiteit waarmee je veel van de stad ziet is een scooter tour. Onderleiding van een gids ontdek je grote delen van Denver. Via Scootours leer je alles over Denver op een Vespa.