Natuur in Denver

natuur-icoon-verkeersbureaus Denver wordt omringd door natuurgebieden en is dus de perfecte plek voor elke natuurliefhebber. De goudstad ligt aan de voet van de Rocky Mountains. Ontdek de prachtige vergezichten en ervaar het natuurschoon.
garden-of-the-gods-denver

Rocky Mountains

Denver ligt aan de oostelijke voet van de Rocky Mountains. Ervaar hoe het is om 300 zonnige dagen per jaar te hebben. Ze zeggen ook wel dat hier de sportiefste en gezondste mensen uit de Verenigde Staten leven. Vind alle informatie over een dagtrip naar de Rocky Mountains op deze website.

Red Rocks Park

Aan de voet van de Rocky Mountains ligt het Red Rocks Park & Amphitheatre. Een amfitheater theater en natuurpark dat je gezien en beleefd moet hebben tijdens je bezoek aan Denver.

 

 

 

 

 

Denver Botanic Gardens

Op een gebied van ongeveer 9 hectare kun je de Denver Botanic Gardens ontdekken. In deze botanische tuinen vind je veel planten uit de Rocky Mountains en andere gebieden die een vergelijkbaar klimaat hebben. Laat je leiden door de bordjes en leer over het gebied en de vegetatie. In de kruidentuin ruikt het heerlijk. In de aangrenzende Helen Fowler Library is een uitgebreide collectie boeken over planten, bloemen, tuinieren en landbouw. Ook voor kinderen zijn de Denver Botanic Gardens een interessant uitje. Er is gratis WiFi en via de www.gardentool.info site kun je van alle planten opzoeken wat de kenmerken zijn en/of hoe ze heten.

 

Dit zijn de hotspots van Denver

Download nu handige tips over Denver. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Er worden regelmatig tentoonstellingen gehouden in de botanische tuin. In 2018 was er de Pixelated tentoonstelling met Pac-Man achtige 8-bit figuren. Toegangsprijs ligt rond de $12 voor volwassene en $9 voor kinderen. Tot 3 jaar is de toegang gratis.

Fontein in Denver Botanic Garden

Fontein in Denver Botanic Garden

Ook voor kinderen interessant

Ook voor kinderen interessant

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Kruidentuin

Kruidentuin

Kunst objecten

Kunst objecten

Nog meer kunst

Nog meer kunst

Pixelated tentoonstelling in 2018

Pixelated tentoonstelling in 2018

Tuinvrouw

Tuinvrouw