Sport & vrije tijd in Denver

Denver is een ideale uitvalsbasis voor diegenen die op zoek zijn naar een mix tussen stad en natuur.

Dagtochten vanuit Denver

Op nog geen uur rijden van Denver vind je het Clear Creek Canyon park. Of je nou van klimmen, raften, mountainbiken of wandelen houdt, als outdoor liefhebber kun je je geen betere bestemming bedenken.

Paardrijden

Na een bezoek aan Denver kun je uiteraard niet thuiskomen zonder een ritje te paard in een van de Old West towns gemaakt te hebben. 70 kilometer ten westen van Denver vind je zo’n town, namelijk het Victoriaanse Georgetown. Door dit stadje, bekend vanwege de mijnindustrie, loopt de indrukwekkende Georgetown Loop Railroad, een treinspoor van Georgetown naar Silver Plume.

 

Dit zijn de hotspots van Denver

Download nu handige tips over Denver. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Denver: wandelen in de Rocky Mountains

Het feit dat Denver zo dicht bij de Rocky Mountains ligt, zorgt ervoor dat de stad een perfecte uitvalsbasis is voor wandelaars, fietsers en wintersporters. Naast een bezoek aan het beroemde Rocky Mountain National Park, mag ook een bezoek aan een historisch mijnstadje of een wereldberoemd skioord niet ontbreken op je programma. Na een dag in de bergen vol avontuur en spectaculaire uitzichten, kun je ’s avonds bijkomen in één van de vele restaurants en bars.