Iowa

Iowa staat bekend als de graanschuur van Amerika, maar denk niet dat je er alleen wuivende korenvelden zult tegenkomen. Er leven ongeveer 3.046.355 mensen in Iowa. Met een oppervlakte van 144.700km2 zul je versteld staan van de ruimte.
iowa-sioux-valley

Reizen naar Iowa

De hoofdstad Des Moines biedt alle geneugten van een moderne metropool, met behoud van een levend historisch centrum. Om je thuis te voelen ga ja natuurlijk naar Orange City om in mei het Tulpenfestival bij te wonen, met parades in Hollandse klederdracht. In december kun je hier zelfs Sinterklaas vieren! In Amana vind je 7 originele Duitse nederzettingen. De stad Dubuque is vooral bekend door de agriculturele toerisme. Blijf op de hoogte van Iowa met onze inspirerende nieuwsbrief vol Iowa tips!

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Iowa

In de staat Ioawa vind je meerdere Verkeersbureaus. Wij hebben de belangrijkste VVV’s van Iowa op een rijtje gezet voor je.

Verkeersbureau Ioawa

Iowa Tourism Office
200 East Grand Avenue
Des Moines, IA 50309

telefoon +1-8003454692
email adres tourism@iowa.gov
website adres www.traveliowa.com
twitter
Facebook: www.facebook.com/IowaTourism
Pinterest: pinterest.com/iowatourism
Youtube: youtube.com/user/traveliowa
Instagram: instagram.com/traveliowa/
ioawa-logo