Dubuque

Dubuque is voor onze begrippen een middelgrote stad met 58.000 inwoners. Landbouw is hier altijd belangrijk geweest en daarom ontvangt de stad elk jaar veel zakelijke toeristen. Toer door Dubuque in het hart van de Verenigde staten en ontdek het verhaal van de agricultuur.

dubuque

We tippen bijvoorbeeld een 5-daagse tour langs Iowa State University, kennis boerderijen, het John Deere Traktor en Motoren Museum, John Deere Harvester Works. Ook brengt deze tour je over de machtige Mississippi rivier, langs het Lock (sluis) & Dam system, windmolenparken, volledig geautomatiseerde melkboerderijen, wijnvelden, botanische tuinen en meer.

Tours voor agrariërs

Ook zijn er speciale tours voor agrariërs die een goede aanvulling vormen voor de andere agriculturele trips door de USA zoals de Farm Progress Show, de World Pork Expo, de World Dairy Expo of de Iowa State Fair. Vanaf Chicago O’Hare Airport or the Minneapolis – St. Paul Minnesota International Airport vlieg je eenvoudig naar Dubuque vanaf Nederland.

 

 

Heritage trail in Dubuque

Heritage trail in Dubuque

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Dubuque

In Dubuque vind je het officieel verkeersbureau van de stad Dubuque. Hier vraag je folders, brochures en meer informatie aan over de stad en de county Dubuque

Dubuque Area Convention & Visitors Bureau

280 Main St
Dubuque, IA 52001

telefoon +1-8007988844
email adres welcomectr@traveldubuque.com
website adres www.traveldubuque.com
twitter
Facebook: www.facebook.com/traveldubuque
Pinterest: pinterest.com/traveldubuque/
Youtube: youtube.com/user/VisitDubuque
dubuque-logo