Emirates onthult eerste bestemmingen van gerenoveerde Boeing 777

Emirates onthult de eerste steden die worden bediend met de nieuwste cabine-interieurs van de Boeing 777. De luchtvaartmaatschappij zal de gerenoveerde B777’s inzetten op Genève, Tokyo Haneda en Brussel, waardoor passagiers meer mogelijkheden krijgen om de kenmerkende Premium Economy van de luchtvaartmaatschappij te ervaren, Emirates’ nieuwe generatie Business Class stoelen, geplaatst in een nieuwe 1-2-1 configuratie.

Emirates-vluchten met de vernieuwde Boeing 777 naar Genève, Tokyo Haneda en Brussel zijn vanaf vandaag te koop en kunnen worden geboekt op emirates.com, de Emirates App of via reisagenten.

Adnan Kazim, Deputy President en Chief Commercial Officer van Emirates Airline, zei: “Met de toevoeging van de gerenoveerde Boeing 777’s aan onze vloot, grijpen we de kans om onze zeer gewaardeerde producten zoals Premium Economy te introduceren in meer steden die al door dit type vliegtuig in ons netwerk worden bediend, naast meer zit variëteit in vier cabines.”

Hij voegde eraan toe: “Door inspiratie te halen uit onze vlaggenschip A380 in elke cabine, biedt onze Boeing 777 met vernieuwde interieurs het allerbeste in reiziger comfort en zal deze moderne ontwerp details en kenmerkende cabine afwerkingen bevatten, met een nieuwe Business Class cabine die meer privacy biedt voor onze reizigers, naast andere doordachte details die onze uitzonderlijke waardepropositie onderstrepen. Onze investering en intense focus op het bieden van het best mogelijke product in elke cabine zorgt er ook voor dat we een consistente ervaring bieden op zowel de Boeing 777’s als de A380’s.”

De eerste vernieuwde Emirates Boeing 777 toestellen zullen worden ingezet op de volgende routes:

  • EK 83/84 van en naar Genève vanaf 11 augustus
  • EK 312/313 van en naar Tokyo Haneda vanaf 1 september
  • EK 183/184 van en naar Brussel vanaf 11 september

Vanaf 1 juli zal de eerste Emirates Boeing 777 de volledige cabine-interieur renovatie ondergaan, waarbij het hele proces ongeveer twee weken duurt voordat het vliegtuig weer in dienst komt. De plannen omvatten de renovatie van de First Class cabine, de installatie van 38 nieuwe Business Class stoelen in een bijgewerkte 1-2-1 zitconfiguratie, naast 24 van de nieuwste Premium Economy stoelen, samen met 256 Economy Class stoelen.

Privacy en meer comfort

Alle Business Class stoelen in de gerenoveerde Boeing 777 richten zich op gepersonaliseerde privacy en verhoogd comfort, en kunnen worden omgezet in een comfortabel plat bed, met 20,7 inch brede stoelen, die tot 44 inch uit elkaar staan. De versprongen zitopstelling zorgt voor toegang tot het gangpad voor elke stoel, met directe in- en uitstap voor passagiers. De stoel is voorzien van een touchscreen-stoelcontroller voor in-flight entertainment en stoelfuncties, een persoonlijk 23-inch HD-scherm, een van de grootste in de lucht, gekoppeld aan het bekroonde ice entertainment systeem van de luchtvaartmaatschappij, naast een persoonlijke minibar, een grote tafel en voldoende opbergruimte voor persoonlijke apparaten, oplaadpunten en nog veel meer. De Business Class cabine van de Boeing 777 zal ook een kleine bar bevatten waar passagiers snel tussendoortjes en verfrissingen kunnen pakken tijdens de vlucht.

Retrofit programma

In totaal zullen 81 Boeing 777’s worden gerenoveerd als onderdeel van de investering van Emirates in het retrofitprogramma, en meer bestemmingen die worden bediend met de nieuwste producten van de luchtvaartmaatschappij zullen in de komende maanden worden aangekondigd. De luchtvaartmaatschappij heeft 191 vliegtuigen aangewezen voor een volledige renovatie als onderdeel van het grootste bekende retrofitprogramma in de industrie, een investering van meer dan US$ 3 miljard om de beste producten en klantervaring in de lucht te bieden.

 

 

Emirates vliegt momenteel de vernieuwde A380-vliegtuigen uitgerust met Premium Economy naar New York JFK, Los Angeles, San Francisco, Houston, Londen Heathrow, Sydney, Auckland, Christchurch, Melbourne, Singapore, Mumbai, Bangalore, Sao Paulo, Tokyo Narita, Osaka en Dubai.

 

 

De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar om tegen februari 2025 meer dan 36 steden te bedienen met Premium Economy met de A350 die in september van dit jaar aan de vloot wordt toegevoegd, naast meer gerenoveerde A380’s en Boeing 777’s die in de komende maanden in dienst komen en naar meer steden vliegen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.