Emirates triomfeert met 7 prijzen bij de Skytrax World Airline Awards 2024

Emirates ontving recent in totaal 7 indrukwekkende onderscheidingen tijdens de Skytrax World Airline Awards 2024, gehouden in Fairmont Windsor Park, Londen. De prestigieuze titels weerspiegelen de toewijding van de luchtvaartmaatschappij om in alle cabines producten en diensten van de beste kwaliteit te leveren.

De prijzen omvatten: ‘s Werelds Beste Inflight Entertainment, Beste Comfortvoorzieningen in de First Class, Beste First Class Airline in het Midden-Oosten, Beste Onboard Catering in de First Class in het Midden-Oosten, Meest Gezinsvriendelijke Airline in het Midden-Oosten, Beste Premium Economy Class Airline in het Midden-Oosten en Beste Onboard Catering in de Premium Economy Class in het Midden-Oosten.

Emirates ontving de prijzen dankzij de stemmen van duizenden zaken- en vakantiereizigers in meer dan 100 landen. De ceremonie werd ook bijgewoond door leden van de reis- en luchtvaartindustrie en de prijzen werden in ontvangst genomen door Graham Pepe, Emirates’ Corporate Sales Manager in het Verenigd Koninkrijk.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

‘s Werelds beste entertainment in de lucht

Het winnen van de prijs voor ‘s Werelds Beste Inflight Entertainment is een bewijs van Emirates’ gerenommeerde inflight entertainment systeem, ice, dat voor de 18e keer bovenaan de Skytrax-lijsten staat. Dankzij de diverse inhoud en meer dan 6.500 kanalen met on-demand entertainment in meer dan 40 talen is er voor ieder wat wils. Passagiers genieten van meer dan 4.000 uur aan films en tv-kanalen, tot 3.500 uur aan muziek en podcasts, meer dan 2.000 Hollywood- en internationaal erkende films, 250 speciale kinder- en gezinskanalen en honderden tv-series en volledige boxsets, waaronder de nieuwste shows van Paramount+, HBO Max, Discovery+, BBC, Bloomberg Originals en Shahid.

Meervoudig bekroonde First-Class ervaring

De First Class ervaring van Emirates blijft een maatstaf voor excellentie in de industrie, met 3 gewonnen prijzen: ‘Beste Comfortvoorzieningen in de First Class’, ‘Beste First Class Airline in het Midden-Oosten’ en ‘Beste Onboard Catering in de First Class in het Midden-Oosten’. First Class passagiers rekenen op een naadloze deur-tot-deur reiservaring met de Emirates chauffeur-drive service (CDS) van/naar de luchthaven en toegang tot meer dan 39 speciale premium luchthavenlounges wereldwijd. Aan boord ervaren First Class reizigers het ultieme comfort met volledig afgesloten privécabines, een ‘dine on demand’ service inclusief onbeperkte kaviaar en Dom Pérignon champagne, luxe hydra-actieve pyjama’s, Byredo huidverzorging en duurzame Voya doucheproducten, evenals Bulgari amenities om fris te blijven tijdens langeafstandsvluchten.

Bekroonde Premium Economy & Gezinsreizen

Emirates ontving de prijzen voor ‘Beste Premium Economy Class Airline in het Midden-Oosten’ en ‘Beste Onboard Catering in de Premium Economy Class in het Midden-Oosten’ voor het nieuw gelanceerde product dat concurreert met de Business Class van veel andere luchtvaartmaatschappijen. De Emirates Premium Economy Class is voorzien van lederen stoelen met een ruime zitafstand tot 40 inch, een 19,5 inch brede stoel met een rugleuning van 8 inch, kuitsteunen en voetsteunen voor extra comfort, en een 6-voudig verstelbare hoofdsteun.

 

 

Daarnaast zijn er vele andere doordachte details zoals gemakkelijk toegankelijke oplaadpunten in de stoel, een cocktailtafel aan de zijkant en een 13,3″ tv-scherm. Passagiers kunnen zich comfortabel installeren onder duurzame dekens gemaakt van gerecyclede plastic flessen, met een royaal kussen, inclusief amenities en een wereldwijd exclusieve mousserende wijn – Chandon Vintage Brut 2017. De bekroonde catering aan boord biedt een selectie van maaltijden gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten en regionale invloeden – alles geserveerd op porselein, vergezeld van roestvrijstalen bestek gewikkeld in een linnen servet. De Premium Economy Class is momenteel beschikbaar op 15 routes – Londen Heathrow, Sydney, Melbourne, Christchurch, Auckland, Singapore, Los Angeles, New York, Houston, San Francisco, Mumbai, Bengaluru, Tokyo Narita, Sao Paulo, Osaka en Dubai.


Emirates ontving ook de Skytrax award voor ‘Meest Gezinsvriendelijke Airline in het Midden-Oosten’, voor zijn scala aan producten en diensten die zijn afgestemd op gezinnen en kinderen, van prioriteit bij het instappen voor gezinnen op alle internationale luchthavens, tot gezonde maaltijden aan boord voor kinderen en leuke voorzieningen, een overvloed aan kinderentertainment op ice, en extra diensten voor onbegeleide minderjarigen en toegankelijkheid voor gezinnen met kinderen met neurologische aandoeningen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.