Vijf manieren waarop Emirates Skywards de loyaliteitservaring heeft verbeterd

Emirates Skywards heeft het afgelopen jaar nieuwe functies geïntroduceerd en het merkportfolio uitgebreid en zo 33 miljoen members wereldwijd weten te werven. Ook in Nederland wordt er flink gebruikgemaakt van het loyaliteitsprogramma met 360.975 lokale members.

Erkend als een van de meest waardevolle loyaliteitsprogramma’s ter wereld, deelt de luchtvaartmaatschappij vijf manieren waarop Emirates Skywards de loyaliteitservaring heeft verbeterd.

1. Uitgebreide unieke ervaringen met Skywards Exclusives

Met Skywards Exclusives kunnen members hun Miles besteden of bieden op hospitality-tickets en VIP-ervaringen bij enkele van ‘s werelds meest gerenommeerde sportevenementen, zoals de US Open, Roland-Garros, AC Milan, Real Madrid, Arsenal en Wimbledon en The Championships.

Recent breidde Emirates Skywards haar lifestyle samenwerkingen uit om members de kans te bieden de theeplantages in Sri Lanka te bezoeken met Dilmah Tea; en de idyllische wijngaarden in Champagne in Frankrijk te ontdekken met LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton).

2. Meer mogelijkheden met Cash+Miles

Members kunnen meer van de wereld zien met Cash+Miles door direct minder contant geld nodig te hebben voor de kosten van een vliegticket, op elk tarief en elke datum. Door in te loggen op emirates.com vóór hun zoekopdracht, kunnen members ook profiteren van gepersonaliseerde tarieven en tot 3 keer meer besparen.* Let op het speciale aanbiedingspictogram bij geselecteerde vluchten.

Cash+Miles, een zeer populair aanbod, is nu uitgebreid, waardoor members Cash+Miles kunnen gebruiken voor extra producten zoals stoelvoorkeur, bagage en loungetoegang op luchthavens wereldwijd.

3. Download, koppel en verdien met Skywards Everyday

Skywards Everyday is een app waarmee members dagelijks Skywards Miles kunnen verdienen bij meer dan 300 culinaire, retail, entertainment, beauty en wellness partners.

Het loyaliteitsprogramma heeft de app vorig jaar opnieuw gelanceerd met een verbeterde gebruikservaring. Members hoeven alleen maar tot vijf debet- of creditcards van Visa of Mastercard te koppelen in de app. Emirates Skywards creditcardhouders kunnen hun Miles verdubbelen door twee keer te verdienen op dezelfde transactie – waardoor het voor members veel gemakkelijker wordt om Miles te verdienen.

 

 

Bezoek Skywards Living om een wereld van beloningen te verkennen met meer dan 4.000 retail-, lifestyle- en autoverhuurpartners; en toegang tot ongeveer 2 miljoen hotels via reispartners wereldwijd.

4. Beloningen voor online winkelen met Skywards Miles Mall

Emirates Skywards members kunnen Skywards Miles sparen door te winkelen bij hun favoriete merken in de VAE, VK, VS, Australië en India. Met meer dan 2800 merken op Skywards Miles Mall hebben members keuze uit verschillende categorieën, waaronder eten, mode, beauty, elektronica, gezondheid, wellness, reizen, vrije tijd, entertainment en meer.

 

 

Het loyaliteitsprogramma heeft onlangs een nieuwe manier geïntroduceerd om Miles te besteden aan cadeaubonnen. Vanaf slechts 2.000 Miles kunnen members eenvoudig inloggen op skywardsmilesmall.com met hun Emirates Skywards-lidmaatschapsgegevens, hun gewenste cadeaubonwaarde selecteren, en genieten van het besteden van Miles bij honderden merken.

5. Aanbiedingen van luchtvaartpartners

Naast Emirates en flydubai kunnen Skywards members profiteren van aanbiedingen met meer dan 15 luchtvaartpartners, waaronder United Airlines, Air Canada, Azul, Japan Airlines, Qantas en Condor. Reward-tickets in Economy Class zijn daarbij bij alle partners onlangs met 20% verlaagd, met beloningen vanaf slechts 8.000 Skywards Miles.

 

 

 

 

 

Comments are closed.