Kinderbungalow in Nederland: de ideale kindvriendelijke huisjes

Ben je bezig met het plannen van je volgende vakantie met je gezin? Kijk dan eens naar het mooie aanbod aan kinderbungalows in Nederland. Dit zijn niet zomaar vakantiehuisjes op een vakantiepark. De kinderbungalows zijn speciaal ingericht voor gezinnen.

Dus of je nu met een pasgeboren baby, jonge kinderen of tieners op vakantie gaat, een verblijf in een kidsbungalow is perfect.

Voldoet aan alle eisen

Bij aankomst merk je meteen dat de familiewoningen echt aan alle eisen voldoen. Zo zijn de kinderkamers mooi ingericht en overnachten je kinderen op een gave hoogslaper of avontuurlijk kinderbed met glijbaan. Zelfs het speelgoed staat al voor ze klaar en gamen kan volop! Zo wordt je vakantie wel heel erg leuk! Daarnaast beschikken de kinderbungalows over alle voorzieningen die je maar kunt verzinnen. Denk aan een kinderstoel, kindveilige stopcontacten, speelkamer, commode en soms zelfs een omheinde tuin met centrale speeltuin! Een leuke manier om de omgeving te verkennen is vanuit het zadel. De meeste vakantieparken hebben een fietsverhuur inclusief kinderzitjes en kinderfietsen.

 

 

Op de parken zelf is ook van alles te beleven voor je kinderen. Zo beleef je bij Roompot de grootste avonturen met Koos Konijn. En alle Center Parcs parken beschikken over het prachtige Aqua Mundo zwembad. Bij het Safari Resort Beekse Bergen kun je zelfs tussen de wilde dieren overnachten! Of boek je verblijf in een kinderbungalow op een park met een kinderboerderij. Dat kan bijvoorbeeld bij Landal het Vennenbos in Limburg of Center Parcs de Eemhof. En bij Resort Hof van Saksen geniet je niet alleen van de dieren, maar kun je ook in een ware kinderaccommodatie in boerderijstijl overnachten. Bowlen, minigolfen, tennissen, klimmen en lasergamen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Keus genoeg dus!

 

 

Naast speeltuinen, zwembaden en dieren hebben de meeste vakantieparken een ruime keus aan horecagelegenheden. Zo kun je je heerlijk laten verwennen en met je gezin uit eten gaan. Zelf koken kan ook! De kinderbungalows beschikken namelijk over een moderne keuken met alle apparatuur. Je kunt eenvoudig een flesje opwarmen, maar ook uitgebreid koken en soms barbecueën. Wil je zelf even ontspannen en genieten van een momentje voor jezelf? Geniet dan van de wellnessfaciliteiten van bijvoorbeeld Roompot Résidence Klein Vink in Limburg. In de tussentijd genieten je kinderen van het animatieprogramma. Met name tijdens de zomervakantie zijn er bij veel vakantieparken allerlei leuke activiteiten en evenementen te beleven.

Nieuwsgierig naar de leukste bungalows? Check de top 10 kinderbungalows in Nederland die Parkvakanties heeft gemaakt

 

 

 

 

 

Comments are closed.