Minor Hotels introduceert ‘Web Secrets’ met speciale voordelen

Minor Hotels, voorheen bekend als NH Hotel Group, heeft ‘Web Secrets’ gelanceerd, een exclusief voordelenpakket voor leden van het NH DISCOVERY loyaliteitsprogramma die direct via de officiële website of app reserveren.

Ledenkorting bij Minor Hotels

Web Secrets’ biedt leden tot 15% korting, flexibele annuleringsvoorwaarden, gratis premium Wi-Fi en gegarandeerde late check-out. Daarnaast ontvangen leden bij elke boeking 5 DISCOVERY Dollars (D$), inwisselbaar voor kortingen op nieuwe boekingen of gratis overnachtingen.

 

Lees ook dit artikel: Zomers dolce vita in de Alpen

 

De exclusieve voordelen gelden voor hotels in Europa en Amerika. Ontdek nu als eerste het recent geopende Avani Museum Quarter Amsterdam Hotel.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.