Beleef een knusse winter bij eco-resort Basecamp IJmuiden

Bij eco-resort Basecamp IJmuiden geniet je van een vakantie omringd door frisse zeelucht en de uitgestrekte Kennemerduinen. In elk seizoen is dit resort een heerlijke uitvalsbasis voor een ontspannen en duurzaam verblijf in de natuur.

 

Deze winter wordt het extra knus, met allerlei activiteiten waarvoor je je comfortabele tiny house graag verlaat. Neem plaats bij een knisperend haardvuur, duik in een infrarood sauna en verwen je smaakpapillen met winterse drankjes in de Tiny Bar. Ervaar zelf de warme gastvrijheid op het resort, ontmoet gelijkgestemden, kom in contact met de natuur en verlaat het resort compleet opgeladen.

Winters genieten bij Basecamp

De 33 duurzame tiny houses in IJmuiden zijn in de wintermaanden extra cosy. Alle locaties van Basecamp eco-resorts bruisen van de creativiteit en speelsheid. Om te laten zien dat een vakantie aan zee op elk moment van het jaar een feestje is, wordt er ook in de winter van alles georganiseerd. Samen met je partner, vrienden of familie maak je, ook als het buiten koud is, onvergetelijke herinneringen op en rondom het resort. De natuurlijke schoonheid en charme van het strand en de Kennemerduinen komt misschien nog wel meer naar voren in de wintermaanden.

 

 

Op het resort zijn alle ingrediënten aanwezig om geïnspireerd te raken, compleet te ontspannen en waardevolle contacten te leggen. Het winterse thema creëert een gezellige sfeer. Marshmellows roosteren bij een kampvuur, dansen op livemuziek met een ginger spicy latte of glühwein in de hand, opwarmen in je privé sauna of onder een warme deken buiten de magische zonsondergang bekijken. Een winterse vakantie aan zee was nog nooit zo speciaal!

Hart voor de natuur

De resorts van Basecamp staan garant voor een prettig verblijf met hart voor de natuur. Veel gasten hechten waarde aan duurzaamheid. Naast comfort en gemak, is overnachten nog fijner als je weet dat er gedacht wordt aan de impact die een verblijf heeft op het klimaat. Alle huisjes op het resort in IJmuiden hebben eigen ‘groene’ oplossingen en toepassingen. Van zonnepanelen tot isolatie, afwerking en waterverbruik. Met een uiteindelijk streven naar een grote mate van zelfvoorzienendheid voor het eco-resort.

 

 

Op het Basecamp is daarnaast een tuinkas aanwezig waar eigen groenten, fruit en kruiden worden verbouwd, wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van gerecyclede materialen en is aandacht voor verschillende vormen van composteren. Basecamp ziet zichzelf als een ‘living lab’ voor de ontwikkeling van nieuwe vormen van duurzaam en regeneratief wonen en werken. Naast de twee Nederlandse locaties van Basecamp in IJmuiden aan Zee en Amsterdam, staan er openingen gepland voor eco-resorts in Tanzania, Sardinië en op Bali.

 

 

 

 

 

Comments are closed.